Annonce
Varde

Se de mange billeder fra aftenens boksestævne: 350 overværede boksestævne i Varde

Alexander Larsen havde en meget hårdtslående kamp. Både han og modstanderen fik næseblod. Foto: André Thorup
Varde Atlet Klub er ikke kun sprængfyldt med talent. Klubben har også mandsmod til at afvikle egne stævner to gange om året. Der var ikke udsolgt denne gang, men klubben er godt tilfreds.

Varde: Med syv guldmedaljer og en sølvmedalje alene i denne sæson var det et selvbevidst hjemmehold, der fredag aften tog imod til Varde Atlet Klubs store boksestævne i Lerpøthallen. Så selvbevidst, at klubben på forhånd havde meldt ud, at den forventede, at alle 500 billetter til stævnet ville blive solgt.

Så godt gik det ikke, men der kom cirka 350, og det er mere, end de lokale stævner normalt trækker.

- Der manglede 100-150 mand. Men det kommer næste gang, griner klubbens nye formand, John Harring, der overtog ansvaret i sommer.

Annonce

Boksning i Varde

Varde Atlet Klub er fra 1933, så Varde har været en bokseby i mange årtier.

Klubben holder to hjemmestævner i Lerpøthallen om året.

En god stemning

Stævnet var med professionel lys og lyd, boksekampene var gode og tætte, og 350 mand fylder godt i hallen, selvom der kunne have været flere, så John Harring har ingen lyst til at tale stævnet ned.

- Det var faktisk fint, og der var en god stemning. Så det var generelt vellykket. Folk var glade, og det var gode kampe, siger han.

Også to af klubbens boksere, Melissa Mortensen på 17 år og Gustav Mortensen på 14 år, synes, det var et godt stævne, og de synes også, at der havde været et stort publikum. For Gustav Mortensen var det også en stor sportslig aften, da han vandt over en modstander, der vejede fire kilo mere end ham selv.

Klubbens mangeårige træner, Jesper Kristiansen, havde matchet Vardes boksere med boksere fra hele Danmark og havde også forsøgt at få udenlandske boksere til. Som altid i sporten blev de sidste modstanderpar først sat sammen torsdag middag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Blikkenslager er blevet kistemager

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Aabenraa For abonnenter

Hvorfor? Hvert tredje barn i Aabenraa må se langt efter flere varme hænder

Annonce