Annonce
Varde

Se de uhyggelige billeder: Engle og dæmoner i kirken

Sct. Jacobi Kirke, teaterforeningen 7-kanten og Varde Fotoklub fabulerer i udstilling over emnet engle og dæmoner.

Annonce

VARDE: Sidste år fotograferede Varde Fotoklub sammen med 7-kanten til udstillingen "Skønhed i Levet Liv", hvor modeller blev fremstillet som filmstjerner som i 40'ernes sort/hvide portrætter.

I år er der fotograferet engle og dæmoner i smukke omgivelser i Vardes historiske kirke Sct. Jacobi. Udstillingen åbnes i forbindelse med Varde Nissefestival lørdag den 26. november. Denne ene dag vises fotografierne helt exceptionelt i det gamle kirketårn, hvorefter man frem til midt i december kan se billederne i kirkens åbningstid i våbenhuset.

Varde kommune har et kulturliv, der er dygtig til- og ivrig efter - at arbejde sammen på tværs. Der opstår altid nye synergier i de grupper af aktører, der medvirker i forskellige projekter. Både kunstnerisk kreativt, men også rent praktisk. Varde Fotoklub får f.eks. ofte nye modeller at "lege" med via 7-kanten, kirken får med garanti flere besøgende af forskellig karakter, og teaterforeningen 7-kanten får igen vist, at der er mulighed for at boltre sig i en mangfoldighed af kostumer på tværs af generationer.

- Kostumer, vi gerne reklamerer for. Men vi får også nye aftaler med fotografer til vore mange forestillinger og ikke mindst interessen vakt for teater, siger Tatjana Johnsson, 7-kanten, i en pressemeddelelse.

Det gode og det onde

Der er det gode og der er det onde i verden og ikke mindst i os selv. Der er engle og dæmoner i vores kristne tro og kultur, der repræsenterer det lyse og det mørke.

Altid i en universel kamp i os selv - med os selv - mod os selv - og - sammen med andre. I billedhistorien møder du klokkeren af Notre Varde, carnival pigen fra Afghanistan, militærmanden i camouflage iført munkekutte, den syriske flygtning i armene på en beskyttende engel, en dæmonisk organist, der slår tonen an, og mange andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Blåvand under angreb - igen

Podcast

JV Podcast: Derfor får Søvndal svært ved at erobre borgmesterposten

Annonce