Annonce
Tønder

Foreningspriser: Her er modtagerne

Hans Popp var primus motor bag Sønderjyllands første padelbane, der er hovedårsag til, at Løgum IF's forholdsvis lille tennisafdeling nu har over 100 medlemmer. Hans Popp modtog tirsdag aften Tønder Kommunes foreningsindsatspris for sit initiativ. Arkivfoto: Uwe Iwersen

Tønder Kommunes to ungdomspriser 2021 gik til følgende:

- Helle Frisk Kristensen fra Ballum Idrætsforening, der siden sin barndom har været medlem af Ballum IF. I 2017 fik hun idéen til et fitness- og crossgymcenter i Ballum. Året efter tog hun sammen med en veninde på instruktørkursus. I 2020 blev det nye motionscenter indviet, der har resulteret i 65 nye medlemmer.

- Nicolai Bo Pedersen, Øster Højst UIF, for sit mangeårige virke i klubbens gymnastikafdeling. Han har bl.a. været instruktør  for et succesfuldt crossgym-hold,  er aktiv på DGI's egnshold og har i flere år været med til at planlægge og afvikle klubbens store legedag. - Han er altid positiv og byder ind i forhold til opgaver i idrætsforeningen og står altid forrest, når der pludselig mangler en frivillig indsats, fremgår af indstillingen.

Annonce

Leder- og trænerpris

De to leder- og trænerpriser gik til følgende:

- Trænerteamet Mogens Elkjær Schmidt, Jesper Wind, Sanne H. Hansen, Jens Snitgaard Christensen, Søren Hulgaard, Jytte Møller Jacobsen og Gerda Lund Nicolaisen fra Løgumkloster Løbemotion under Løgum IF for en utrættelig indsats med både træning og tilrettelæggelse af forskellige ruter og distancer.

- Dan Nielsen, kaptajn for Tønder Ungdomsbrandværn. - Dan bruger rigtig mange timer på arbejdet med ungdomsbrandværnet, hvor han blandt andet altid sørger for, at alting er klar til øvelsesaftnerne, og han arrangerer ture til diverse stævner, og ikke mindst til andre brandstationer rundt om i hele Danmark, fremgår af indstillingen.

Annonce

Foreningsindsatspriser

- Jan Nielsen, Højer IF, for mangeårig indsats i foreningens fodboldudvalg, hvor han ud over kamptilrettelægger også fungerer som holdleder. Desuden har han været aktiv i badmintonafdelingen og var initiativtager til multibanen, som han i dag holder opsyn med.

- Palle Christoffersen, Bredebro og omegns Jagtforening. - Palle bruger rigtig mange timer i foreningen, og han er altid klar til at hjælpe. Palle går meget op i, at klubhus og området er pænt og præsentabelt. Han er altid klar med hjælp og instrukser, når der er skydninger på banen, fremgår af indstillingen.

- Marianne Schultz, Branderup Ungdoms- og Idrætsforening, for indsatsen som både træner og hjælpetræner i gymnastik. - De sidste år har Marianne haft sin egen "SFO" i hallen, da de små børn ikke skulle lave gymnastik i så lang til som de store. Så tog Marianne dem under sine vinger og var kreativ med dem, indtil de kunne hentes af deres forældre, skriver foreningen i indstillingen.

- Torben Hansen, Brede Å Lystfiskerforening. Han betegnes som en ildsjæl, der brænder for natur og miljø. Han har bl.a. stået i spidsen for flere gydegrusprojekter i vandløbene og har senest været foreningens primus motor i et selvfinansierende millionprojekt med naturopretning i samarbejde med Tønder Kommune Danmarks Sportsfiskerforbund og DTU Aqua.

- Tove Lauesen, Bredebro IF. Hun har været foreningens vaskekone igennem de seneste 15 år, og dermed holdt styr på alt sportstøj i foreningen. - Og det er ikke så lidt. Toves arbejde kan ofte være overset ude i foreningerne, men det er en stor indsats, som er helt uundværlig, fremgår af indstillingen.

Hans Popp, Løgum IF's tennisafdeling. Hans Popp var idémanden bag den første padelbane, der blev åbnet i Sønderjylland. - Tennisafdelingen med Hans Popp som primus motor har knoklet og brugt rigtig mange timer for at etablere padelbanen i Løgumkloster. Et ganske dyrt projekt men ved hjælp af tilskud fra hovedforeningen, donationer fra fonde, DGI samt tilskud fra Tønder Kommune lykkedes det tennisafdelingen at skaffe den nødvendige kapital. Tennisafdelingen skal anerkendes for at tænke bredt. Fra en lille afdeling med få spillere er det nu blevet en stor afdeling med langt over 100 medlemmer, skriver Løgum IF's ledelse i indstillingen.


Annonce
Tønder For abonnenter

Politiet kommer: Nu er lokalerne til ny nærpolitistation fundet

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Tidligere kasserer i lokal partiforening dømt for mandatsvig: Overførte 136.000 kroner til privat brug

Kolding For abonnenter

29-årig mor dømt for at tæve kæreste med ledning og stikke ham med kniv: Nu er parret kærester igen

Esbjerg For abonnenter

Styrelse nægter at lukke Corona-ramt skole ned: Hver femte elev er smittet, og spredningen er gået amok

Aabenraa

På jagt efter det grønne guld: Nu får transportkoncern hæder for deres måde at have elever på

Mange er dybt berørt: Den fynske fodboldlegende Lars Høgh er død 62 år gammel

Erhverv For abonnenter

Prisbelønnet industrivirksomhed er gået konkurs: Nu skal den sælges til højestbydende for at redde arbejdspladser

Tønder

Ny politiekspedition åbner i Skærbæk

Esbjerg

Borgmestre raser efter besøg på Christiansborg: - Folketingspolitikere befinder sig jo på en anden planet

Vaccine tilpasset Omikron kan være klar til marts

Esbjerg For abonnenter

Tyskerne blev væk - men danskerne holdt gang i omsætning i turistbyer

Sport For abonnenter

VM-kommentar: Det er nye tider på landsholdet - og heldigvis for det

Sport

Kristina Jørgensen sprudlede og blev Danmarks topscorer: Det er bare super fedt, at vi kører dem over - se de herlige billeder

Annonce