Annonce
Vejen

Gense JV Direkte: Mattias Tesfaye svarer på spørgsmål om hjemsendelser og omstridte børn i Syrien

Mandag eftermiddag sendte JydskeVestkysten her et digitalt læsermøde med udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S). Det er gratis at følge med i arrangementet, hvor avisens chefredaktør interviewde ministeren og stillede spørgsmål på vegne af læserne.

JV Direkte: Klokken 16.30 inviterer JydskeVestkysten til digitalt JV Direkte-læsermøde med udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S).

Det er JydskeVestkystens chefredaktør Mads Sandemann, som er ordstyrer på arrangementet, og udover de emner han selv vælger at tage med til ministeren, vil han også stille Mattias Tesfaye en række læserspørgsmål.

Det har nemlig været muligt på forhånd at stille forslag til spørgsmål ved at sende en e-mail til redaktøren, og han har udvalgt nogle af disse, som han vil forsøge at få svar på. Det skal

Annonce

understreges, at det ikke vil være muligt at stille spørgsmål undervejs i mødet.

Derudover er ministerens politiske område for tiden højt på dagsordenen på grund af regeringens hjemsendelsespolitik, og JydskeVestkysten har for eksempel skrevet en række historier om en syrisk familie fra Andst ved Vejen, som risikerer at blive sendt hjem til Syrien.

JV Direkte-arrangementet er planlagt til at vare en time, og det vil altså slutte klokken 17.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce