Annonce
Tønder

SE KORTET: Her kan du bestille takeaway

Restauranter, caféer og spisesteder tilbyder nu i stor stil mulighed for takeaway og udbringning. Få et overblik over, hvor du kan sikre dig aftensmaden.

Restauranter, caféer og spisesteder i øvrigt er blevet pålagt at lukke for spisende gæster i et forsøg på at komme coronasmitten til livs.

Det har store konsekvenser for mange spisesteder. En del har valgt at lukke helt ned, mens nogen fortsat tilbyder - og har udvidet - mulighederne for at lave takeaway og bringe maden ud til kunderne.

Vi prøver her at skabe et overblik over, hvor du kan bestille takeaway, og dermed være med til at sikre de lokale spisesteder omsætning, mens coronakrisen raser.

Annonce

Mangler din virksomhed på listen?

Vi har prøvet at indhente oplysninger forskellige steder fra for at få alle relevante spisesteder med.

Men hvis din virksomhed, café, restaurant eller lignende også tilbyder takeaway og eventuelt udbringning, men ikke findes på listen, opdaterer vi løbende listen på jv.dk

Send en mail med relevante oplysninger på beskj@jfmedier.dk

Følgende tilbyder takeaway i Tønder Kommune

Brødtekst

Tønder

Café Victoria

Steaken

Ristorante Pavarotti

Kvickly Tønder

Madpakken

Restaurant China Delight

Klosterbageriet, Tønder

Sønderjyske Pizza

Guldbageren/Vor Bager

Sham Food

Skibbro Kiosken, Tønder

Lækkeriet

Skærbæk

Skærbækcenteret

Buffetbussen

Milano Pizza

L&M Pizza Express

Perlen

Agerskov

Agerskov Kro & Hotel

Løgumkloster

Løgumkloster Central Hotel

Hawaii Pizza Express

Klostergrillen

Up-Town

Toftlund

Landevejsgrillen

Slagter Popp

Toftlund Pizza og Kebabhouse

Restauranter og spisesteder har er tvunget til at lukke ned. Mange tilbyder i stedet take-away.Foto: Timo Battefeld

Rømø

Café Fru Dax

Otto og Ani's Fisk

Hotel Kommandørgården

Holms Røgeri

Hattesgård

Havneby Kro

Café Midtpunkt

Øvrige

Pizza Express Bredebro

Døstrup Landevejskro & Motel

Vadehavscaféen, Ballum

Ballum Slusekro, Ballum

Catering Visby

Hohenwarte, Højer

Balkan Pizza, Højer

Øster Højst Kro

Schackenborg Slotskro

Mad og Service, Abild

Brøns Kro

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lisbeths corona-syge mand ligger bevidstløs i respirator: Pas på jer selv - og ikke mindst pas på andre

Leder

Kamp mod corona berettiger meget, men: Der er også en grænse

Regeringer verden over krænker fundamentale frihedsrettigheder for at bekæmpe corona. Værst i lande med udemokratiske regimer, men også Danmark kan være med. Det er en farlig udvikling. Krisen er så enorm, at vi selv i åbne demokratier må acceptere, at nogle af vores frihedsrettigheder sættes på pause. Det kan være retten til at måtte forsamle sig og bevæge sig frit. Det afgørende er ikke at gå for langt. Det har mange gjort. I Kina var og er det ikke sundt at kritisere diktaturets indsats mod corona. I Cambodia er 17 anholdt for at sprede "falske nyheder". I Tyrkiet er 19 anholdt for blandt andet at skrive, at corona var mere udbredt, end myndighederne sagde. I Ungarn er premierminister Viktor Orbán nu reelt diktator, efter at parlamentet har bemyndiget ham til på ubestemt tid at kunne regere per dekret, altså uden politisk flertal. Samtidig vedtog parlamentet en lov, som giver op til fem års fængsel for at offentliggøre "falske informationer". Så vidt er vi ikke i Danmark, men Mette Frederiksens regering er to gange blevet stoppet i forsøget på at gå for langt. I sit udkast til den første hastelov foreslog regeringen at bemyndige sundhedsministeren til at lade myndigheder trænge ind i private hjem uden dommerkendelse, hvis der var mistanke om smitte. I udspillet til den anden hastelov, som blev vedtaget sent tirsdag aften, ville regeringen give Styrelsen for Patientsikkerhed adgang til borgernes dankorttransaktioner for at spore potentielt coronasmittede – også uden dommerkendelse. Også dét blev heldigvis stoppet. I begge tilfælde demonstrerede Socialdemokratiet, hvad det har gjort siden sin valgsejr: Man er tilhænger af en meget stærk stat, som gerne må gribe dybt ind i borgernes private liv, hvis det tjener, hvad partiet opfatter som fællesskabets bedste. Men det sætter Grundloven faktisk grænser for, og det er godt, at nogle partier i Folketinget stadig har den som ledestjerne. Coronakrisen berettiger mange indgreb, men der er også en grænse.

Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Danmark

Lyt med: Har EU spillet fallit under corona-krisen? Nej, EU ender som sejrherre, siger ekspert

Annonce