Annonce
Erhverv

Se listen med nominerede til virksomhedsprisen i Vejen

Schela Plast i Brørup modtog  i 2019 Vejen Kommunes virksomhedspris. Nu skal der snart findes en ny vinder. Foto: Vejen Kommune
Prisen uddeles til en virksomhed, der har udmærket sig ved at gøre en ekstraordinær indsats for at fremme mangfoldighed og rummelighed på arbejdspladsen.

Vejen: Inden længe kan Udvalget for arbejdsmarked og integration i Vejen Kommune afsløre, hvem der bliver modtager af Virksomhedsprisen for 2020-2021.

Prisen uddeles til en virksomhed, der har udmærket sig ved at gøre en ekstraordinær indsats for at fremme mangfoldighed og rummelighed på arbejdspladsen.

Vejen Kommune har denne gang modtaget færre indstillinger end tidligere. Formand og næstformand for udvalget for arbejdsmarked og integration, Frank Schmidt-Hansen og Niels Therkildsen, udtaler i en pressemeddelelse:

Annonce

- Der er i år tale om et mindre felt af indstillede virksomheder. Men der er tale om meget stærke kandidater til prisen. Alle indstillede har bidraget positivt til erhvervslivet og beskæftigelsesindsatsen i Vejen Kommune.

De tre nominerede virksomheder til prisen er:  SuperBrugsen i Brørup, Davidsen Tømmerhandel i Brørup og Ulldalls Jernstøberi i  Vejen

Den vindende virksomhed modtager 10.000 kroner til aktiviteter for virksomhedens medarbejdere. Vinderen kåres i uge 20 ved et arrangement på vindervirksomheden.

Derfor er de indstillet

Komitéen, som har stået for udvælgelsen af de tre virksomheder, har følgende begrundelser for valgene:

SuperBrugsen, Brørup har gennem flere år haft et tæt samarbejde med Jobcenter Vejen. Virksomheden sørger for, at borgere på kanten af arbejdsmarkedet får et godt og inkluderende forløb i virksomheden. Flere opnår ansættelse efter et praktikforløb, og for personer, der skal videre hjælper virksomheden med at pege på ressourcer og muligheder i forhold til fremtidig beskæftigelse og uddannelse.

Davidsens Tømmerhandel, Brørup har åbnet døren for flere personer, der havde brug for en ny vinkel på arbejdslivet. De har bidraget konstruktivt til at se muligheder og finde løsninger for personer, som lige har brug for lidt ekstra. Det har både givet ordinær ansættelse til flere og været en god træningsbane for andre.

Uldalls Jernstøberi, Vejen  har endnu en gang bidraget til, at integrationsborgere i Vejen Kommune har opnået ordinær tilknytning til arbejdsmarkedet. Virksomheden udviser en særlig fleksibilitet for både at integrere disse personer på arbejdspladsen og fastholde dem, hvis tingene bliver svære.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Kongeskibet satte et kulinarisk punktum for 101 års genforening

Sport

En ærlig Kasper Hjulmand: Vi skulle aldrig være gået på banen igen med chokerede spillere

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sønderborg

Gense videoen: Dronningen holder reception på Kongeskibet i Sønderborg

Annonce