Annonce
Sønderborg

Se med tirsdag: Kok laver spaghetti carbonara på jv.dk

Michel Totaro, til venstre, og Daniel Totaro, driver blandt andet hotel og restaurant Bella Italia sammen. Arkivfoto: Claus Thorsted

Sønderborg: Tirsdag den 13. april klokken 17.00 laver Daniel Totaro retten spaghetti carbonara på jv.dk. Seerne kan derfor lave retten samtidig med Daniel Totaro, der vil fortælle fremgangsmåden undervejs. Arrangementet vil blive sendt live på www.jv.dk/sønderborg.

Det er Daniel Totaro, der har valgt retten spaghetti carbonara. Hans far kom til Danmark fra Italien i 1970'erne. Fra 1979 drev han den italienske restaurant Bella Italia i Sønderborg. Som unge overtog brødrene Michel og Daniel Totaro restauranten.

- Spaghetti carbonara er en nem, simpel og velsmagende ret, som oprindeligt stammer fra Rom. De fleste italienere laver retten i ny og næ, fortæller Daniel Totaro om retten.

Annonce

Han anbefaler, at man køber pancetta til retten eller et stykke bacon, som man kan skære i tern.

Hvis man vil lave spaghetti carbonara sammen med Daniel Totaro, skal man have følgende ingredienser klar:

250 gram pancetta eller et stykke bacon, 6 æg, 500 gram spaghetti, et stykke parmesan (parmigiano reggiano), sort peber i peberkværn, salt og eventuelt brød.

Til tilberedningen skal du bruge en gryde samt en pande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Esbjerg

Esbjergenser har tilbragt natten på stationen: Råbte efter politiet og slog betjent i ansigtet

Annonce