Annonce
Sydjylland

SE nedskriver Stofa-goodwill på over en milliard

SE har i 2016-regnskabet valgt at nedskrive goodwillen fra opkøbet af Stofa A/S med 1,25 milliarder kroner. En nedskrivning, der har fået bestyrelsesmedlem Bent Stubkjær til at kalde 2016-regnskabet for mindre tilfredsstillende på grund af den store nedskrivning. Arkivfoto: Scanpix/Iris

Det syd- og sønderjyske forsyningsselskab nedskriver goodwill på over en milliard kroner efter opkøbet af Stofa A/S i 2016, hvilket får bestyrelsesmedlem til at kalde regnskabet for mindre tilfredsstillende.

Annonce

SE: Et ordentlig skrald og et minus på 1,25 milliarder kroner.

Det vælger det syd- og sønderjyske forsyningsselskab SE at tage i 2016-regnskabet, hvor firmaet nedskriver goodwill for 1,25 milliarder kroner på Stofa A/S efter opkøbet i 2016.

Den store nedskrivning har i regnskabet fået bestyrelsesmedlem Bent Stubkjær til at kræve en note i regnskabet, hvor han fastslår, at det samlede regnskab er mindre tilfredsstillende.

- Årsagen er den store nedskrivning for værdiforringelse af Stofa-købet på 1.253 millioner kroner, fastslår han.

SE-direktør Niels Duedahl afviser kritikken af den store nedskrivning.

- Det er ikke dramatisk. Vi kunne have afskrevet det over en længere periode, men i lyset af at vi nu har tjent de mange millioner på Dong, valgte vi at afskrive det hele nu, fordi vi har råd til det. Så er tavlen helt ren, og selskabet er ikke belastet af nedskrivningerne i fremtiden. Det samme har andre selskaber til TDC og Telia tidligere gjort, siger Duedahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce