Annonce
Varde

Se nyt kort med kørespor: Borgerne inviteres med ud i felten for at se på kørespor

Søndag holder Forsvaret et orienteringsmøde i Oksbøl Skyde- og Øvelsesterræn om de kommende kørespor i Naturstyrelsens plantager. I samlet flok går man ud for at se forskellige typer af kørespor som vist på fotoet. Arkivfoto: Henrik Reintoft
Søndag er Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse vært for et orienteringsmøde om de nye kørespor. Forbered dig med det nyeste kort.
Annonce

Børsmose/Oksbøl: Som lovet holder Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse et orienteringsmøde om de kommende kørespor i Naturstyrelsens 8.000 hektar plantager i Varde Kommune.

Der skal anlægges 125 kilometer kørespor for at undgå, at skovvejene køres op. Mødet finder sted søndag den 16. februar fra klokken 10.30-13.00 i Oksbøl Skyde- og Øvelsesterræn.

Årsagen, til at mødet holdes i felten, er ifølge major Stig Gunnar Larsen, der er chef for Skydesikkerhedselementet for Oksbøl Skyde- og Terræn, at de gerne vil vise folk, hvordan kørespor er opbygget. Derved kan folk bedre give deres besyv med i høringen, som slutter den 29. februar.

- Vi vil rigtig gerne i dialog med borgerne, om de har nogle andre forslag. Vi vil gerne lytte og tage det med i vores overvejelser, siger Stig Gunnar Larsen.

Høringssvar

  • Hvis man ønsker at komme med forslag og ændringer til placeringerne af kørespor, så er der en offentlig høring.
  • Forslag skal sendes senest den 29. februar til Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.
  • Det skal ske på e-mail til fes-myn@mil.dk. Skriv i emnelinjen: Høringssvar kørespor i Oksbøl.
Annonce

Der er skiltet

Han opfordrer alle med interesse i sagen at se kortet med forslag til, hvor de 125 kilometer kørespor foreslås placeret. Et brugervenligt og opdateret kort, som du kan se sammen med denne artikel. Du kan også downloade pdf-kortet i øverste højre hjørne af kortet.

Mødet finder sted i Selager Lade på Præstegaardsvej mellem Oksbøl og Børsmose. Der vil være skiltet, ligesom der vil være vagter, som viser vej til parkeringspladsen. Der er en rundtur på cirka 1,5 kilometer i øvelsesområdet fra klokken 10.30-12.00. Husk varmt tøj og gummistøvler. Fra klokken 12.00-13.00 er der mulighed for at få besvaret spørgsmål. Der er gratis kaffe, te, sodavand og kage.

Annonce

Opdateret kort

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce