Annonce
Esbjerg

Se video af Fanøs absolut dyreste sommerhus: For 13 millioner kan det blive dit

Fem soveværelser, tre bad, sauna, et udhus, flere terrasser og direkte adgang til badestranden. Har du små 12.750.000 kroner kan du nu få fingre i ægte liebhaveri på Fanø.

Fanø: Drømmer du om at kunne vælte fra sengen og direkte ud i Vesterhavet, så er der netop kommet et sommerhus på Fanøs vestkyst til salg, som kunne være noget.

Huset er dog det - med afstand - dyreste sommerhus på øen, så du skal have muldvarpen i baglommen fyldt godt op, hvis du skal erhverve dig det hele 239 kvadratmeter store fritidshus med direkte adgang til badestranden.

12.750.000 kroner skal der smides for det unikke hus, der er placeret direkte op ad klitrækker, sandstrand og åbent hav. Huset er tegnet af arkitekt Peter Bolther, og er omkranset af flere terrassemiljøer, ligesom der er hele fem soveværelser, tre bad, sauna, tre toiletter og et udhus.

Annonce

- Det er sjældent, at der kommer sådan et sommerhus på markedet, fordi man ofte beholder det i familie, eller at det slet ikke bliver annonceret. Men sælger vil gerne prøve det af ude i markedet, da det er i en prisklasse, hvor det også kunne være interessant for udenlandske købere, siger Jan Schmidt Pedersen, der er indehaver af DanBolig Esbjerg og Fanø, som har huset, der i øvrigt aldrig har været lejet ud, til salg.

Interesse fra Tyskland

Noget tyder på, at den lokale mægler samt sælger kan have ret i den antagelse, for selvom huset netop er kommet på markedet, er det allerede blevet fremvist for en potentiel køber, ligesom der er et par fra Tyskland samt flere udenbys personer, der har forespurgt på det.

Havstien 13 på Rindby Strand rummer en grund på hele 1559 kvadratmeter med nem adgang til badestranden.

- Men det er også helt unikt, da det ligger i første række med udsigt til vandet både fra terrasse og inde fra huset. Det er sjældent, man får begge dele, siger Jan Schmidt Pedersen, som fortæller, at der før har været dyre sommerhuse til salg på øen, men at han ikke kan huske, at man har været helt oppe omkring de 13 millioner kroner tidligere.

- Det er nok sådan et hus, der enten ryger lynhurtigt, og ellers går der en smule længere, fordi den rigtige køber skal være i markedet, siger Jan Schmidt Pedersen.


Det er sjældent, at der kommer sådan et sommerhus på markedet, fordi man ofte beholder det i familie, eller at det slet ikke bliver annonceret.

Jan Schmidt Pedersen, indehaver af danBolig Esbjerg og Fanø
Så bliver udsigten ikke ret meget bedre.
Ovenlys og lyse farver præger blandt andet hustes stue.
Det unikke sommerhus er i flere plan.
Ejendommen, som er beklædt med mahogni, er fra 2006 og er tegnet af arkitekt Peter Bolther.
Huset er bygget i 1975, men markant ombygget i 2008.
Udbetalingen for det vilde sommerhus ligger i øvrigt på 640.000 kroner.
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Esbjerg raser over fortsat benspænd: Ghetto-loven står stadig i vejen for integration af ukrainske flygtninge-familier

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Nedgravet lig fundet i kolonihaveområde og tre personer fængslet: Det ved vi om den uhyggelige drabssag

Esbjerg For abonnenter

Thomas' fingre var smeltet ind til senerne, men nu har han sagt farvel til førtidspension: Jeg vil hellere arbejde i mit eget firma

Varde For abonnenter

Chokeret Julie tog sig af dement kvinde, der gik forvirret rundt i midtbyen og ledte efter kørelejlighed til grænsen: - Jeg fik at vide, at jeg bare skulle lade hende gå

Kultur For abonnenter

Duran Duran kæmpede forgæves mod festivalkulden: Simon Le Bon kunne tø sin stemme op men ikke publikum

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Kolding

Henrik fandt 43-årig formodet drabsoffer gennembanket kort før han forsvandt: - Der må være nogle, der har været meget sure på ham

Kolding For abonnenter

Efter drabet på 22-årig kvinde: Nu vil Kate bare gerne væk fra stoffer og utryghed på Violvej

Klimakamp ved køledisken: Klimamærker guider Kvicklys kunder til mere klimavenlige indkøb

Sydjylland

André gav sin mobber et knæ i ansigtet: Blev første gang smidt ud af skolen i 3. klasse - nu vil han lægge årti med vold og stoffer bag sig

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Billund

Barn kørt ned af bil: 72-årig kvinde overså formentlig sin vigepligt

Aabenraa For abonnenter

Pia og hele byen knokler for kæmpe gul Tour-fest: Nu skal landsby på verdenskortet

Kolding

Dreng med autisme tog fra Gentofte til Kolding for at komme i praktik: Her ville firma godt give Noah en praktikplads

Annonce