Annonce
Billund

Se video: Billunds fodbolddrenge storsejrede med hele 14-0

Jes Dahlmann og de øvrige Billund-spillere havde det let, da de i weekenden vandt med hele 14-0 over EIF/NSG. Arkivfoto: Alex Hermann
Det blev temmelig ensrettet, da Billund IF's fodbolddrenge i weekenden vandt med hele 14-0 over EIF/NSG.
Annonce

Billund: Det blev en lidt speciel fodboldkamp, da de bedste fodboldherrer fra Billund IF lørdag eftermiddag var en tur i Ejstrupholm for at møde EIF/NSG, der er et holdsamarbejde mellem fodboldklubberne i Ejstrupholm og Nr. Snede.

Billund vandt med de lettere bizarre cifre 14-0 efter en kamp, hvor der ikke var meget modstand til Billund-spillerne.

Allerede efter 12 minutter var kampen reelt afgjort, da Billund var kommet på 2-0. Gassen gik derfor lidt ud af ballonen i resten af 1. halvleg, hvor der alligevel blev scoret yderligere to mål i slutningen af halvlegen.

Annonce

Storsejr

Billund IF ligger fortsat i toppen af rækken, men spillerne er bevidste om, at målscoreren i sidste ende kan blive afgørende for, hvem der ender øverst.

- Ved halvleg aftalte vi derfor, at at vi skulle presse Ejstrupholm yderligere for at få en storsejr, og det kan man vist godt sige vi fik, siger Billund-træner Jan Skov.

Hjemmeholdets målmand havde ikke nogen festlig 2. halvleg, hvor han hele 10 gange måtte hente kuglen ud af nettet. Billund-træneren har derfor ikke meget at beklage sig over.

- De fleste fra holdet kan måske stadig huske forrige sæsons nedrykning, hvor der også sneg sig et par store nederlag ind på kontoen. Derfor var også jeg stolt over, at drengene igennem hele kampen viste respekt for modstanderne, som bestemt ikke havde en sjov dag på kontoret, siger Jan Skov.

- Ejstrupholm gav efter kampen udtryk for, at det kunne være rart med en sæson i serie 5, men deres udfordring er, at der er to hold under dem, som har endnu større vanskeligheder, lyder det fra Billund-træneren.

Annonce

Halvfærdig turnering

Turneringen er nu halvfærdig, og næste weekend skal Billund møde et af de hold, der at dømme ud fra stillingen har endnu større udfordringer. Her skal holdet til Thyregod, som ligger i bunden af rækken og i turneringens første kamp blev besejret ganske sikkert.

Næste hjemmekamp er lørdag den 26. september, hvor Team BFO kommer til Billund for at spille lokal- og topopgør.


De fleste fra holdet kan måske stadig huske forrige sæsons nedrykning, hvor der også sneg sig et par store nederlag ind på kontoen. Derfor var også jeg stolt over, at drengene igennem hele kampen viste respekt for modstanderne, som bestemt ikke havde en sjov dag på kontoret.

Jan Skov, træner, Billund IF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce