Annonce
Billund

Se video og galleri: Ny storsejr til Billunds fodbolddrenge

Jonathan Plagborg sender bolden i kassen til 3-0. Foto: Alex Hermann
Billund IF er fortsat med i den sjove ende af tabellen og inde i billedet til en oprykningsplads. I weekenden blev det til en let og overbevisende sejr på 8-1 over bundholdet fra Thyregod.
Annonce

Billund: For anden kamp i træk behøvede fodboldspillerne fra Billund IF ikke få ret meget sved på panden, inden de kunne sætte tre point ind på kontoen. Besøget hos bundholdet Thyregod endte med en knusende sikker sejr på 8-1.

Allerede efter et kvarter havde Billund sikret sig en føring på 3-0 efter to scoringer af Jes Dahlmann og en enkelt af Jonathan Plagborg. Men herefter gik det hele lidt i stå, og først i halvlegens sidste fem minutter kom der hul på bylden, da føringen blev fordoblet.

Med en pauseføring på 6-0 blev det i Billund-lejren aftalt, at man skulle sørge for at gå efter at få en storsejr med hjem. Efter en hurtig scoring gik luften dog af ballonen, og hjemmeholdet fik endda lov at pynte på resultatet, så sejren endte med at blive på 8-1.

- 8-1 må siges at være en storsejr, og vi er trods alt fortsat bedst på den samlede målscore. Men halvlegsresultatet taget i betragtning, modstanderens kvalitet samt de mange chancer, som vi skaber, så er det ikke tilfredsstillende, at sejren ikke bliver større, siger Billund-træner Jan Skov.

Jonathan Plagborg endte med at score fire gange, mens Jes Dahlmann lavede tre kasser. Det sidste mål blev sat ind af Christian Thomsen.

Annonce

Topkamp i vente

I forrige runde vandt Billund med 14-0 i Ejstrupholm, men i næste weekend venter en modstander af en helt anden kvalitet. Her er der top- og lokalopgør mod Team BFO, som er et holdsamarbejde mellem klubberne fra Filskov, Blåhøj og Sdr. Omme.

- Den omvendte kamp tabte vi 2-1, og hvis vi skal revanchere os, skal vi glemme de kampe, vi lige har spillet, for de repræsenterer ikke den indsats, der skal til for at vinde mod Team BFO, siger Jan Skov.

Vinderen af næste uges kamp kan meget vel have sparket sig et stort skridt i retning af en eventuel oprykning.

- Der er altså alt at spille for, og jeg kan garantere, at det bliver en nervepirrende og intens topkamp, siger Jan Skov.

Kampen mod Team BFO finder sted lørdag den 26. september klokken 15 ved Billund Idrætscenter.


Halvlegsresultatet taget i betragtning, modstanderens kvalitet samt de mange chancer, som vi skaber, så er det ikke tilfredsstillende, at sejren ikke bliver større.

Jan Skov, træner, Billund IF


Jes Dahlmann fik bolden uden om Thyregod-keeperen og i nettet. Desværre havde dommeren kort forinden givet et blæs i instrumentet og dømt Dahlmann offside. Foto: Alex Hermann
Det lykkedes Thyregod at få et trøstemål, da Søren Laursen headede bolden i nettet. Foto: Alex Hermann
Jes Dahlmann scorede tre gange i opgøret mod Thyregod. Foto: Alex Hermann
Foto: Alex Hermann
Foto: Alex Hermann
Foto: Alex Hermann
Foto: Alex Hermann
Foto: Alex Hermann
Foto: Alex Hermann
Foto: Alex Hermann
Jes Dahlmann kan let skubbe bolden i nettet til 7-0. Foto: Alex Hermann
Billund kunne med mere skarphed i angrebet godt have scoret endnu flere mål end de otte, det blev til. Blandt andet i denne situation, hvor Jes Dahlmann formåede at losse bolden over mål fra kort afstand. Foto: Alex Hermann
Få sekunder senere blev det gule kort trukket frem i retning af Thyregod-spilleren, så Billund fik 10 minutter i overtal. Foto: Alex Hermann
Foto: Alex Hermann
Foto: Alex Hermann
Foto: Alex Hermann
Foto: Alex Hermann
Foto: Alex Hermann
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce