Annonce
Kolding

Se videoen: Minkfarmer gør sin lukkede farm klar til taksatorernes dom

Minkavler Christian Bramsen fortæller om at lukke sin minkfarm ned. Foto: Søren Gylling
Minkavler Christian Bramsen er gået i gang med at rense sin farm fra top til top. Alle bure, alle maskiner, alle bygninger, alting. Det hele vil fremstå nærmest som nyt, når taksatorerne skal vurdere farmens værdi.
Annonce

Kolding: Christian Bramsen har som alle andre minkavlere slået hele sin besætning ned. 27.000 dyr blev aflivet. Knap 4000 var avlshunner, som er hele grundlaget for driften. Mens arbejdet stod på, knoklede hele familien med aflivningen indenfor den tidsramme, der var lagt af myndighederne. Hustruen Heidi Bramsen havde taget fri fra sit normale arbejde for at hjælpe. Sønnerne, Anders på 11 år og Lauritz på 13 år, hjalp også til med alt andet end selve aflivningen.

Mandag kom beskeden om, at politikerne  var blevet enige om aftale, der kan løbe op i omkring 19 milliarder, der skal kompensere ham og landets øvrige 1100 minkavlere for den bratte nedlukning af deres erhverv.

Se videoen her, hvor Christian Bramsen viser rundt i den nu lukkede minkfarm og fortæller om sin reaktion på den kompensation, han har i vente.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce