Annonce
Sport

Se videoen: Team Esbjerg forbereder sig til EHF Cup-kvartfinale

Det behøver ikke være hamrende alvorligt hele tiden, når man er til træning. På billedet fra lørdagens træning i russiske Krasnodar ses Estavana Polman, Line Jørgensen og fysioterapeut Jacob Dejgaard. Foto: Chris U. Pedersen

Lørdag eftermiddag fik Team Esbjerg-spillerne stivheden ud af kroppen efter en lang rejse til det sydlige Rusland, hvor der søndag skal spilles kvartfinale i EHF Cuppen mod Kuban Krasnodar.

Flere spillere blev skånet, da Team Esbjerg lørdag eftermiddag forberedte sig til søndagens kvartfinale i EHF Cuppen mod russiske Kuban Krasnodar.

Line Jørgensen, Estavana Polman og Kristine Breistøl tog den således med ro, men de er klar til kamp.

Det garanterer cheftræner Jesper Jensen, der i det hele taget ser optimistisk på sit holds muligheder for at skabe et godt udgangspunkt for returkampen i Blue Water Dokken om en uges tid.

Du kan se en lille video fra lørdagens træning, der foregik i en meget gammel træningshal, lige her.

Stor optakt til kampen finder du i søndagens udgave af JydskeVestkysten og på www.jv.dk - god fornøjelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Merkel holder drømmen om Europa i live

For en uges tid siden gik en sød historie sin sejrsgang i tyske medier og på sociale platforme. Landets kansler, Angela Merkel blev fotograferet i en kø i en dagligvarebutik med sin indkøbsvogn. To ruller toiletpapir og fire flasker hvidvin. ”Eine wie uns” som det hed sig i masser af opslag på nettet efterfølgende. Ingen hamstring. Fornuftig prioritering. Og kansleren betalte endda med kreditkort og ikke kontanter, som man ellers ofte gør hos vores naboer. Lederskab i det små. Merkel viser også lederskab i det store. Hvor lande i hele Europa, inklusive Danmark, har dukket sig, mens et coronahærget Italien har bedt om hjælp, trådte Merkel straks til. Tyskland henter syge italienere til tyske hospitaler. Tyskland henter også syge franskmænd. Fordi man har overskuddet. Fordi man kan. At man samtidig opbygger viden i det tyske sundhedsvæsen, der senere kan komme tyske patienter til gavn, er en kærkommen sidegevinst. Tyskland sender også respiratorer til Spanien. Deler ud af sit overskud. Tyskland viser sig også i coronakrisen fra sin bedste side, som vi har set det i række krisestunder i nyere europæisk historie. Wir schaffen dass, er budskabet fra Merkel igen og igen, og hun sætter sig selv og sit land forrest. Det bør vi alle være taknemmelige for. Uden Tyskland, intet Europa fristes man til at konkludere. Den danske stat har handlet hurtigt og konsekvent på coronakrisen. Der er grund til at håbe, at vi derfor kan komme relativt let igennem den set i sundhedsfagligt perspektiv. Måske også økonomisk. Det er dog værd at holde fast i, at Corona er grænseoverskridende, og vejen tilbage på den anden side løses ved at tænke og handle grænseoverskridende. Det ville derfor klæde os at stå side om side med Tyskland i både ord og handling. Også mens det er svært. Der er en udløbsdato på Angela Merkel. Tiden som kansler rinder ud i 2021. For Europas skyld er der grund til at håbe på, at også hendes efterfølger tager et ansvar, der rækker ud over Tysklands grænser. For uden tysk lederskab, smuldrer Europa.

Erhverv 112

Modefirma har sagt farvel til 15 ansatte: 2020 handler kun om at begrænse tabet

Kolding

Plejehjem har nu haft ni smittetilfælde med corona: To plejehjemsbeboere er indlagt

Sydjylland

Påskefrokoster aflyses på stribe: Facebook og Skype redder det sociale samvær

Annonce