Annonce
Esbjerg

Sejlivet band med stor international appel gæster Esbjerg

Det nordjyske band The Blue Van, der den 13. marts gæster Huset i Esbjerg har eksisteret med samme besætning siden 1996. De er kommet langt omkring, og har spillet med en perlerække af kendte navne og blevet rost i internationale rockmagasiner. Til efteråret sender de deres ottende album på gaden, og herfra kan man i øjeblikket hører singlen "Heavy Load". PR-foto
Annonce

Esbjerg: Fredag den 13. marts får Esbjerg besøg af et af landets mest sejlivede bands, der på vej ind i sit fjerde årti, fortsat har en omfattende koncertvirksomhed. Bandet Blue Van har nøjagtig samme line-up som ved starten, og de fire nordjyske musikere har netop udsendt en ny single "Heavy Load" som leder op til en ny plade. Blue Van blev dannet nytårsaften 1996 i Brønderslev af vennerne Steffen Westmark, Søren Christensen, Allan Villadsen og Per Jørgensen og de har spillet i samme konstellation lige siden.

Bandet er taget på en landsdækkende turné før det gælder sommerfestivalerne og til efteråret udsender man så bandets ottende album.

- Vi vil gerne række en fakkel videre til de yngre generatoner af musikere. Og dem kan vi godt blive lidt bekymret for, fordi de virker så tyngede af præstationsangst. Mentalt betynder de ikke på et otte-tal og arbejder sig opad - de mener selv, at det begynder på et 12-tal og så bliver hvert slag et kæmpe nederlag. Vi er selv med alderen blevet bedre til at befri os for presset, siger forsanger Steffen Westmark i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce