Annonce
Kolding

Sejr i Elitedivisionen i billard

Kolding: BK Frem 2 vandt seneste kamp i Elitedivisionen på hjemmebane mod Korsør BC, og BK Frem vandt 6-2. Poul Arne Aagård vandt 800-578 med 88,88 i snit og højeste serie på 302, Allan Kjærsgaard, 800-506 med 114,28 i snit og højeste serie på 358, Benny Kjærsgaard, 800-410 med 80,00 i snit og højeste serie på 288. Heine Bladt tabte 326-800 med 25,07 i snit. BK Frems holdgennemsnit blev 69,89 mod 58,82 til Korsør BC.

BK Frem 1 tabte på hjemmebane til 5-3 til Bristol. I weekenden blev der spillet dobbeltkampe midt i turneringen.

BK Frem 1, på hjemmebane, spillede uafgjort 4-4 mod Bristol, mens BK Frem havde en rigtig dårlig dag på udebane, hvor de tabte 8-0 til Korsør BC.

I 2. division i keglebillard blev det en 5-3 sejr til BK Frem, da de på hjemmebane vandt 5-3 over gæsterne fra Videbæk BK.

I serie 1, keglebillard tabte BK Frem 2-6 til Fredericia BK på udebane, og i serie 2 blev det også til et nederlag, da BK Frem tabte 2-7

til Esbjerg BC.

I tomandshold, Oldboys, keglebillard, hold 1, spillede BK Frem uafgjort 2-2 på udebane mod Aarup BK, mens hold 2 spillede uafgjort 4-4 på udebane mod Bramming BK 3, hvilket hold 3 også gjorde på hjemmebane mod Bramming BK 5.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];