Annonce
Kolding

Sejr i Elitedivisionen i billard

Kolding: BK Frem 2 vandt seneste kamp i Elitedivisionen på hjemmebane mod Korsør BC, og BK Frem vandt 6-2. Poul Arne Aagård vandt 800-578 med 88,88 i snit og højeste serie på 302, Allan Kjærsgaard, 800-506 med 114,28 i snit og højeste serie på 358, Benny Kjærsgaard, 800-410 med 80,00 i snit og højeste serie på 288. Heine Bladt tabte 326-800 med 25,07 i snit. BK Frems holdgennemsnit blev 69,89 mod 58,82 til Korsør BC.

BK Frem 1 tabte på hjemmebane til 5-3 til Bristol. I weekenden blev der spillet dobbeltkampe midt i turneringen.

BK Frem 1, på hjemmebane, spillede uafgjort 4-4 mod Bristol, mens BK Frem havde en rigtig dårlig dag på udebane, hvor de tabte 8-0 til Korsør BC.

I 2. division i keglebillard blev det en 5-3 sejr til BK Frem, da de på hjemmebane vandt 5-3 over gæsterne fra Videbæk BK.

I serie 1, keglebillard tabte BK Frem 2-6 til Fredericia BK på udebane, og i serie 2 blev det også til et nederlag, da BK Frem tabte 2-7

til Esbjerg BC.

I tomandshold, Oldboys, keglebillard, hold 1, spillede BK Frem uafgjort 2-2 på udebane mod Aarup BK, mens hold 2 spillede uafgjort 4-4 på udebane mod Bramming BK 3, hvilket hold 3 også gjorde på hjemmebane mod Bramming BK 5.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce