Annonce
forside

Sejr til Kolding B

Lørdag eftermiddag var Kolding Boldklub et smut i Esbjerg, hvor de skulle spille imod hinanden. Det var en kamp imod bundholdet, og dermed en kamp der skulle vindes for Kolding. Desuden var det vigtigt med point, eftersom Kolding tabte deres første kamp imod VSK Aarhus, og derfor trængte til de tre point.

Det meste af starten af første halvleg var Kolding lidt halv sløve, og derfor sad Esbjerggenserne på det meste af spillet der. Men så småt som Kolding vågnede op, begyndte de også at overtage spillet. Fiton Durguti headede bolden i målet i første halvleg, og gav Kolding en et måls føring at gå til pause på. I anden halvleg ejede Kolding det meste af spillet, det var dog svært at komme til mål. Det var først da Kenneth Petersen scorede, at der blev åbnet op. Kolding vandt altså kampen 0-2.

Næste kamp er imod Sønderborg.

Esbjerg fB - Kolding Boldklub 0-2 (0-1)

Fodbold, Danmarksserien, herrer

Målscorer for Kolding B: Fiton Durguti og Kenneth Esters Petersen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Efter lokalplanbommert: Varde Bolig Administration lægger Ingeniørgruppen på køl

Varde

31-årig kørte med amfetamin i blodet

Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

Kolding

Mere regn på vej: Beredskab holder ekstra øje med vandstand i Kolding efter oversvømmelser

Annonce