Annonce
Vejen

Sejr Uller kandiderer for De konservative

Sejr Uller stillede op for De Konservative i 2017 ved kommunalvalget. I 2021 håber han at blive valgt ind og støtter Frank Schmidt-Hansen i kampen om borgmesterkæden. Foto: PR
De Konservative har tilføjet en kandidat til listen ved det kommende kommunalvalg i form af Sejr Uller fra Holsted.

Vejen: Sejr Uller fra Holsted stiller op for De Konservative ved kommunalvalget til november.

- Jeg er glad for og stolt over at få lov til igen at stille op som byrådskandidat for De Konservative til kommunalvalget, siger Sejr Uller om sin kandidatur og fortsætter:

- Når jeg opstiller til byrådet, er det med håbet om at komme til at arbejde for blandt andet god og anstændig behandling af borgere og medarbejdere i ældreplejen og de andre sociale servicer i kommunen, der sikrer ordentlig og værdig hjælp til dem, der har behovet og anstændige vilkår for de varme hænder, der arbejder her. Men i høj grad også for de mennesker og virksomheder der genererer de midler, som kommunen forvalter. Desuden mener jeg, at vi skal have fornuft i højsædet i forhold til økonomi og klima og miljø, så vi kan få en vel afbalanceret økonomi med mindsket gældsætning, hvor pengene bruges til gavn for borgerne og miljøet - ikke på prestigeprojekter.

Annonce

Konservativ stemme i Holsted

Med Sejr Uller på den konservative liste til kommunalvalget i november 2021, ligesom han var det i 2017, vises det konservativt flag atter i Holsted.


Jeg er glad for og stolt over at få lov til igen at stille op som byrådskandidat for De Konservative til kommunalvalget.

Sejr Uller


- Med Sejr på holdet fik vi endnu et lokalområde med på den konservative liste. Det er vigtigt for mig, at vi får et stærkt hold fordelt på geografi, alder og køn. Det bliver på vores stærke fællesskab, at vi skal slå igennem til vælgernes bevidsthed, når krydset skal sættes i november, siger De Konservatives borgmesterkandidat, Frank Schmidt-Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce