Annonce
Sydjylland

Seks danske sogne er lukket ned: Sådan er smitten, hvor du bor

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Der er nedlukkede sogne i Aalborg, Aarhus, Vejle og Rudersdal kommuner lige nu. Syd for Vejle er der ingen sogne, der i øjeblikket er tæt på at må lukke ned.

Covid-19: Hvis et sogn opfylder alle følgende tre kriterier, bliver det automatisk lukket ned: Mindst 600 smittede per 100.000 indbyggere de seneste syv dage, mindst 20 smittede personer de seneste syv dage og en positivprocent på mindst 3 procent de seneste syv dage.

Avisen har her samlet et overblik over, hvordan det ser ud i dit sogn. Kortet er opdateret den 7. juni.

Statens Serum Institut har oplyst til JydskeVestkysten, at de tal, instituttet dagligt opdaterer på sogneniveau, opgøres på en anden måde, end tallene som instituttet samtidig opdaterer på kommuneniveau. Der kan derfor være steder, hvor det kommunale smittetal ikke stemmer overens med tallene på sogneniveau. Dette skyldes med en forsimplet forklaring, at de enkelte prøvesvar fra de forskellige dage kan tage flere dage om at ligge klar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Endelig liv i posthuset igen: Brødre er klar med ny restaurant

Tønder For abonnenter

Nis Peter overlevede to hjertestop: - Hvis ikke der havde været nogen, der kunne førstehjælp, havde han enten været en grøntsag eller død

Annonce