Annonce
forside

Seks gang guld til Varde Aks boksere

Alle kom hjem med guld eller sølv fra internationalt stævne.

VARDE: Varde Atlet Klub har været til den internationale bokseturnering 2Vestjysk Box Cup" i Holstebro, der ud over deltagelse af 36 danske klubber også havde deltagere fra Norge og Holland. Varde Atlet Klub deltog med otte boksere og kunne hjembringe 6 guldmedaljer og 2 sølvmedaljer.

U15 bokseren Dario Dobbruntz mødte i letfluevægts finalen Malik Jabr fra AK Jyden Aalborg og vandt en sikker 3-0 sejr og guldmedalje. Nikki Møller, også U15, mødte Daniel Goldman fra Viborg AK, der tidligere har besejret ham. Denne gang vandt Nikki 3-0 og den anden guldmedalje til Varde AK. U15 bokseren Gustav Mortensen mødte i finalen i Mølvægt, Nik Møller Nielsen fra Grindsted AK. Gustav boksede en flot kamp til en 3-0 sejr og den tredje guldmedalje til klubben.

Uffe Skov Lawaetz mødte i U17 mellemvægts finalen Nikolaj Ebdrup fra AK Jyden Aalborg. Det blev også her en 3-0 sejr til Uffe - og den fjerde guldmedalje til Varde AK. I U15 Finalen i letbantamvægt mødte Malthe Kyndesen, Bjarke Rasmussen fra Team Bredahl. Malthe fightede godt, men Bjarke Rasmussen vandt 2-1.

I U15 finalen i letfluevægt mødte Victor Osipowski Viktor Hoveling fra Hornslet BK. Victor måttese sig besejret 3-0, men hentede altså også en sølvmedalje. Varde Aks nykårede danske U17 mester Melissa Mortensen fortsætter med flotte præstationer. Denne gang gik det ud over Anne Tilken fra Hornslet BK, og den femte guldmedalje til Varde AK var hjemme.

I Elite finalen i letsværvægt var der comeback med Sean Larsen der efter 2½ års pause har genoptaget boksningen og er flyttet til Varde AK fra Ansager BK. Det var dog ikke til at se, at han ikke har haft kampe i så lang tid, og det en sikker 3-0 sejr over Stian Fløystad fra Norge - og den sjette guldmedalje til Varde AK var hjemme.

Efter stævnet blev Nikki Møller fra VAK kåret til stævnets bedste bokser. exp

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce