Annonce
Kolding

Seks Netto-butikker bekæmper madspild via Too Good To Go

Man kan få en lykkepose ved at downloade Too Good To Go-appen og søge på sin by, hvor man så kan vælge, hvilken butik man ønsker at købe og afhente sin lykkepose i. Privatfoto.
Annonce

Kolding: Netto har indgået landsdækkende samarbejde med madspildsaktøren, Too Good Go To, så der i alle seks Netto-butikker i Kolding Kommune nu tilbydes lykkeposer med overskudsvarer, som forhandles via Too Good To Go-appen.

Netto har testet konceptet og er nu klar til at introducere Too Good To Go-lykkeposerne i samtlige 519 danske Netto-butikker.

Her kan kunderne få en de fire forskellige slags lykkeposer med overskudsvarer i form af en frugt og grøntpose, en mejeri, kød og kølpose, en grab ‘n’ go-pose og en pose med spotvarer inden for fødevarekategorien. Derudover vil der i Netto-butikker med friskt brød blive udbudt en brødpose.

- Mad skal spises og ikke smides ud – det er alle enige om. Men alligevel kan vi ikke helt undgå at stå tilbage med nogle varer, som måske er ved at udløbe i holdbarhed, eller har en lille skade på emballagen, som gør, at den ikke kan sælges i butikken. Og det er netop de varer, som alle nu får glæde af via lykkeposerne fra Too Good To Go i samtlige danske Netto-butikker, siger Michael Tilsted, driftsdirektør i Netto Danmark.


Mad skal spises og ikke smides ud – det er alle enige om.

Michael Tilsted


Netto-butikker med i Too Good To Go

Følgende Netto-butikker i Kolding kommune er med i Too Good To Go:

  • Netto, Haderslevvej 124, Kolding
  • Netto, Hylkedalvej 1, Kolding
  • Netto, Fynsvej 100, Kolding
  • Netto, Damstien 1, Kolding
  • Netto, Jernbanegade 48, Kolding
  • Netto, Lindegade 53, Christiansfeld
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce