Annonce
SønderjyskE Ishockey

Seks talenter på kontrakt i SønderjyskE

Anders Biel er et af de seks talenter, der nu får chancen for at bide sig fast på klubbens første hold. Foto: Jacob Schultz
Seks spillere, der alle har fået ishockeyopdragelsen i Vojens Ishockey Klub, har fået kontrakt i SønderjyskE Ishockey for den kommende sæson.
Annonce

Der er masser af sønderjysk blod på det hold, som SønderjyskE Ishockey sender på isen i Frøs Arena i den kommende sæson.

Seks unge Vojens-drenge, der tilsammen har spillet mere end 150 ungdomslandskampe, har skrevet kontrakt med SønderjyskE Ishockey og er dermed klar i den lyseblå trøje, når der skal tages hul på den kommend 2020/21-sæson.

Det drejer sig om 18-årige Mathias Borring Hansen (forward), 18-årige Anders Biel (forward), 18-årige Andreas Holzmann (back), 19-årige Kasper Diedrichsen (back), 19-årige Mikkel Jensen (forward) og 21-årige Jakob Wittendorf (forward).

Borring, Biel, Holzmann og Diedrichsen har spillet alle hockeyårene i Vojens og SønderjyskE, mens Jensen og Wittendorf har været en tur over Odense Bulldogs, inden de igen er kommet hjem til Vojens.

- Fælles for dem alle gælder det, at det er nogle meget talentfulde spillere, og det kan også ses på deres ishockey-cv, hvor de alle står noteret for mindst 20 ungdomslandskampe. Det er en del af vores strategi, at vi gerne vil have flere af vores egenudviklede spillere på holdet, siger direktør Klaus Rasmussen.

Anders Biel, Andreas Holzmann, Kasper Diedrichsen, Mikkel Jensen og Jakob Wittendorf har alle fået etårige kontrakter, mens Mathias Borring Hansen har fået en toårig aftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce