Annonce
Tønder

Selskab bag lukket restaurant scorer million-overskud

Marcel Rodrigues de Oliveira og Steffen Snitgaard stod for forpagtningen af Hostrup Hotel med Restaurant Ros i Søndergade i Tønder i godt et års tid. Selv om driften af stedet var stærkt påvirket af corona-krisen kom selskabet bag forpagtningen ud af 2020 med et overskud. Arkivfoto: Jacob Schultz
Selskabet Mrodriguez Snitgaard Aps, der stod bag forpagtning af Hostrups Hotel i Tønder kom trods corona-krise med tvangslukninger igennem 2020 med et overskud før skat på godt 1,2 millioner kroner.

TØNDER: Ikke mindst hotel- og restaurationsbranchen har haft ekstrem vanskelige kår under den endnu ikke overståede corona-krise. Men de nu tidligere forpagtere af Hostrups Hotel, Marcel Rodrigues de Oliveira og Steffen Snitgaard har tilsyneladende klaret sig fornuftigt.

I hvert fald viser årsregnskabet for 2020 for selskabet Mrodriguez Snitgaard Aps, der står bag forpagtningen, et overskud før skat på 1.247.989 kroner. Efter skat er selskabets årsresultat opgjort til 1.010.009 kroner.

Tallene fremgår af selskabets reviderede og godkendte årsregnskab. Marcel Rodrigues de Oliveira og Steffen Snitgaard udgør direktionen i selskabet, der også ejer dattervirksomheden Ros Catering ApS i Fredericia.

Annonce

Overskud

Marcel Rodrigues de Oliveira og Steffen Snitgaard overtog forpagtningen af Hostrups Hotel i april sidste år og rykkede samtidig deres restaurant Ros fra mere ydmyge rammer i Spikergade til det nyrenoverede hotel med restaurant ud til Vidåen. Overtagelsen af forpagtningen skete kort tid efter, at statsminister Mette Frederiksen havde lukket Danmark ned, og det ramte også hårdt i Søndergade i Tønder.

-  Virksomheden har været tvangslukket i perioder i 2020, samt været ramt af diverse restriktioner. Der er indført diverse kompensationsordninger, som delvist har dækket virksomhedens omsætningstab og delvist virksomhedens fast omkostninger. Virksomheden har benyttet sig af disse ordninger, men samlet set har der været tab i forhold til den normale drift, fremgår af noterne til årsrapporten.

I årsrapporten er bruttofortjenesten opgjort til knap 4,6 millioner kroner. Personaleomkostninger er angivet til 3,2 millioner kroner og efter afskrivninger og andre mindre driftsomkostninger på sammenlag knap 80.000 kroner lander resultatet før skat altså på godt 1,2 millioner kroner.

Af den offentligt tilgængelige del af årsregnskabet fremgår det ikke, hvor mange endnu ikke indløste gavekort der er udstedt. Årets overskud gør, at selskabets egenkapital, der ved udgangen af 2019 var på minus 324.639 kroner nu er gået i plus, og er opgjort til 685.370 kroner.

Annonce
Tønder For abonnenter

Først vidste Tommy ikke, hvad han skulle bruge det gamle Danish Crown-slagteri til: Det gør han nu

Danmark

Søndagens coronatal: 353 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Tyskland

Dansk mindretal får en plads i Forbundsdagen: - Det er sensationelt

Billund For abonnenter

Underlige buler på benene blev begyndelsen til halvandet år med medicin, angst og læger, der ikke taler sammen: 38-årige Trine savner sammenhæng i sundhedsvæsenet

Forbrug

Tilbud onsdag aften: Du får ekstra 50 procent rabat på datovarer i supermarkeder

Sønderjyske Ishockey

Der er i den grad noget at revanchere: SønderjyskE skal komme med en helt anden attitude

Kultur

Stig Rossen faldt i søvn på scenen midt i en forestilling: - Jeg havde slået hjernen fra og sendte kun kroppen på arbejde

Sønderborg For abonnenter

Jan kæmper for at kunne bo i et tiny house: - Der må gerne være lidt Robinson Crusoe i det

Sydjylland

Forskel på 30.000 kroner: Se hvor meget skat dine naboer betaler

Haderslev

Yngre mand faldet otte meter ned fra tag: Indlagt i kritisk tilstand med svære skader

Tyskland

Live: Valgprognoser giver lille forspring til SPD - følg gyservalget i Tyskland

Varde For abonnenter

82-årige Poul Eriks opråb: Der skal røres op i den politiske vælling

Haderslev For abonnenter

Analyse: Tre grunde til, at Haderslev ikke får en ny svømmehal i de næste mange år

Vejen For abonnenter

92-årig har en drøm: - Jeg tvivler på, de når det, før jeg dør

Annonce