Annonce
Esbjerg

Semco Maritime skal udruste skib på israelske gasfelter

Semco Maritime skal levere telekommunikations- og brandbekæmpelsessystemer til FPSO'en "Energean Power", som skal operer ud for Israels kyst.
Semco Maritime skal levere telekommunikations- og brandbekæmpelsessystemer til FPSO'en "Energean Power", som skal operer ud for Israels kyst.
Annonce

Esbjerg: Den verdensomspændende olieservicekoncernen TechnipFMC har valgt Semco Maritime til at levere telekommunikationssystemer, topside brandbekæmpelsesudstyr og sikkerhedsudstyr til et produktionsskib, som skal arbejde i forbindelse med felter ud for Israel.

Skibet, en såkaldte FPSO (floating storage and offloading unit), er et flydende opbevaringsfartøj, der især anvendes ved olie- og gasfelter, hvor det ikke er muligt eller effektivt at lægge en olierørledning ind til kysten. Skibet, som vil blive drevet af Energean Power og skal arbejde på Karish & Tanin-naturgasfeltene, cirka 90 kilometer ud for Israels kyst.

Semco Maritime skal levere mere end 20 telekommunikationssystemer, herunder detaljeret teknik, indkøb, konstruktion, integreret systemtest, installationstilsyn og idriftsættelse, fremgår det af en pressemeddelelse.

Annonce

Første gas i 2021

Semco Maritimes datterselskab i Singapore skal håndtere projektet med støtte fra interne telekommunikations- og brandslukningseksperter i Danmark og Norge.

- Vi er glade for, at TechnipFMC har valgt os til at udstyre Energean Powers FPSO med telekommunikations- og brandslukningssystemer. Vores globale tilstedeværelse gør det muligt for os at arbejde tæt sammen med front-end ingeniør og design entreprenør samt Sembcorp Marine værftet i Singapore. Dette sparer tid og minimerer risici, der har været af største betydning i dette projekt, siger Martin Just, administrerende direktør for Semco Maritime Pte Ltd. i Singapore.

Opbygning af skibets skrog blev påbegyndt sidste forår på COSCO-værftet i Zhoushan, Kina. Skroget vil senere blive taget til Sembcorp Admiralty Yard i Singapore til installation af det Siemens-bygget topsides. Energean forventer, at FPSO sejler væk fra Singapore i slutningen af 2020 og at den første gas kan leveres i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce