Annonce
forside

Seniorpolitik i plan- og boligudvalget

Annonce

Læserbrev: Sagen om seniorbofællesskaber blev oprindeligt startet i seniorudvalget. Der er nemlig lang venteliste til de seniorbofællesskaber, som er etableret i kommunen, og der er blandt andet mulighed for at søge midler ved Realdania til netop dette formål lige nu.

Dette er vi i gang med at kigge på i seniorudvalget og er overbeviste om, at seniorbofællesskaber giver en stor merværdi og længere tid som selvhjulpent i egen bolig.

Plan- og boligudvalget har efterfølgende også behandlet sagen. Det har de gjort særdeles konstruktivt. Idet de har sagt ja til seniorudvalgets forslag om et fællesmøde og inviteret seniorudvalget med til et fællesmøde med de almene boligorganisationer.

Det er samarbejde om et fælles positivt mål, som vil være til gavn for mange mennesker. Derfor er jeg ærligt talt forundret over at skulle læse formanden for plan- og boligudvalget udtale sig om planer om bofællesskaber på Centervej. Uden overhovedet at have informeret seniorudvalget.

Ideen er udmærket, men lad os sætte os sammen og finde den rigtige løsning i et konstruktivt samarbejde, som i øvrigt er den linje, der har været lagt for dagen de sidste 3,5 år. Lad nu ikke valgkamp og andre interesser ødelægge en rigtig god idé.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Annonce