x
Annonce
Esbjerg

SEPE satser på flere events

Svømmestadion og wellness-afdelingen på første sal bliver den 7. marts igen rammen om arrangementet "Carribbean Night". Foto: SEPE
Der vil komme flere events rettet mod specifikke målgrupper i Svømmestadion Danmark og i skøjtehallerne fremover. Det handler i sidste ende om at få nye kunder i butikken, siger direktør Niels Bækgård.

Esbjerg: Diskofest på is og i vand, selvforkælelse med caribiske undertoner og kajakræs for børn.

Sport & Eventpark Esbjerg, SEPE, har i forvejen en hel del events på programmet, som for eksempel Bierfest og stort spinningarrangement i Blue Water Dokken, og nu er aktiviteter og events rettet mod specifikke målgrupper også ved at have fundet indpas i både skøjtehallerne og svømmehallen.

- Vi har i forvejen aktiviteter og træning for for eksempel gravide og babyer med forældre i terapibassinet, og vi vil komme til at opleve flere af den slags målrettede aktiviteter. Lige nu har vi fokus på at lave flere ting for børn og børnefamilier. Vi har ting som blandt andet kajakræs, rutsje på tid, udspring fra vipper og stopdans i støbeskeen i den almindelige åbningstid. Vi har allerede gang i vores aqua-disco for børn mellem 8 og 13 år, hvor der er DJ, lysshow, kulørte lamper og softdrinks på programmet, fortæller Niels Bækgård, der er direktør i SEPE.

Annonce

Aktiviteter

SEPE fik i forbindelse med budgetvedtagelsen skåret en million kroner af det årlige kommunale tilskud.

Cirka halvdelen af det mistede beløb vil SEPE finde ved øgede indtægter gennem forhøjede billetpriser og forventning om flere gæster ved at skrue op for antallet af arrangementer og events, blandt andet for børn.

Caribisk wellness

Og det er ikke kun i stueetagen af Svømmestadion, der bliver sat nye både i søen. Også i Esbjerg Spa- og Wellness på førstesalen er der kommet nye tiltag. "Champagneaften", "Gusaften", "Kun for Kvinder" og "Caribbean Night" er kommet på programmet.

Sidstnævnte er et arrangement udelukkende for voksne, hvor der blandt andet serveres en let anretning, en caribisk inspireret cocktail, vin og vand, og hvor der afvikles en omgang caribisk saunagus og aftensvømning med farvede lamper til tonerne af reggaemusik. Den næste caribiske aften finder sted den 7. marts.

- Det er helt klart, at vi vil komme til at se flere events for en speciel målgruppe, som for eksempel den caribiske aften. Events kan være med til at markedsføre os, og det kan være med til at skubbe lidt til omsætning. Vi er i et marked med stor konkurrence om gæsternes gunst, så i sidste ende handler det om at tiltrække andre og flere gæster ved at udvide konceptet, siger Niels Bækgård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Kongehuset aflyser alle arrangementer i forbindelse med Genforeningen

Annonce