Annonce
Sport

Sevilla-direktør raser efter annulleret mål mod Real

Juan Medina/Reuters
Sevillas sportsdirektør langede ud efter annulleringen af et mål, da Sevilla tabte 1-2 mod Real Madrid.

Sevillas spillere, træner og sportsdirektør var rasende efter klubbens 1-2-nederlag ude mod Real Madrid lørdag.

Baggrunden var annulleringen af Sevillas føringsmål i første halvleg, hvor Luuk de Jongs scoring blev underkendt, efter at dommeren havde kigget på videooptagelser af målet.

Det fik efter opgøret Sevillas sportsdirektør, Ramón Rodríguez Verdejo, som bedst kendes som Monchi, til at tale med mere end store bogstaver.

- Jeg nægter at analysere kampen efter den episode, for den var nøglen. Det er absurd at forsøge at analysere noget, når sådan en scoring bliver underkendt, siger Monchi ifølge Reuters.

Sportsdirektøren henviste til Sevillas scoring til 1-0 i første halvleg, hvor hollandske Luuk de Jong med et fremragende hovedstød troede, at han havde bragt Sevilla foran.

Dommeren endte dog med at annullere målet efter at have set episoden på video. Her stødte Reals Eder Militao og Sevillas Nemanja Gudelj sammen i forbindelse med hjørnesparket, der førte til målet.

Militao faldt til jorden, og der blev dømt frispark i situationen, som kunne diskuteres.

I anden halvleg udlignede hollænderen dog for Sevilla, da han fra kanten af feltet sparkede bolden i mål.

Også her ballancerede Sevilla på kanten af en annullering, da det så ud, som om Munir El Haddadi rørte bolden med albuen forinden, men VAR godkendte scoringen.

- Hvis de havde annulleret den anden scoring, så var jeg gået ned og havde bedt mine spillere om at forlade banen, siger Monchi.

Real Madrid vandt kampen efter to mål af brasilianske Casemiro og topper dermed Primera Division med tre point mere end Barcelona, som spiller søndag.

Sevilla-træner Julen Lopetegui var tilbage på Santiago Bernabeu for første gang, efter at han i oktober i 2018 blev fyret som Real-træner, og han forstod heller ikke annullering af Luuk de Jongs mål.

- Jeg forstår ikke, hvordan de kunne annullere det mål. Der var ingen grund til det overhovedet, siger Lopetegui.

Sevilla ligger på fjerdepladsen, som giver adgang til Champions League efter sæsonen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvad bilder ministeriet sig ind?

I 2014 besluttede et flertal i Folketinget, at man ville have 14 års dansk indsats i Afghanistan undersøgt med særlig vægt på det civilt-militære samarbejde. Forsvarsakademiet, Dansk Institut for Internationale Studier samt et konsulentfirma skulle står for opgaven, men nu viser aktindsigter til Berlingske, at man i Forsvarsministeriet langt hen ad vejen ikke var tilfreds med især en række kritiske passager i udkastet til den endelig rapport. 14 kritiske passager er enten blevet fjernet eller ændret, således at slutresultatet tegner et mere rosenrødt billede af den danske indsats i Afghanistan, end det oprindeligt var tiltænkt, inden Forsvarsministeriet kom med forslag til, hvor man skulle have slettelakken frem. Nu bliver der i denne verden helt generelt lavet alt for mange rapporter, men denne havde dog det ædle formål at orientere Folketinget om, hvad der var gået godt og skidt. En rimelig idé, skulle man synes, al den stund, at danske soldater sendes ud i livsfarlige missioner, ligesom det danske samfund bruger milliarder af kroner på disse opgaver. Men Forsvarsministeriet syntes åbenbart ikke, at det var nødvendigt for vores folkevalgte eksempelvis at få at vide, at et fælles sekretariat mellem Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet ikke fungerede. Ej heller skulle det frem, at velkendte indretninger som offentlige udbud, der på vores breddegrader er med til at forhindre korruption, faktisk gjorde det modsatte i Afghanistan. Folketinget er altså blevet forholdt væsentliger oplysninger, og det er en skandale, også selv om ministeriet meddeler, at man jo bare kom med forslag til, hvad der skulle ændres eller slettes. Den har man hørt før, og den bliver ikke mere sand af at blive gentaget. Denne sag vidner om, at Forsvarsministeriet og nogle ansatte der har haft mere travlt med at pleje eget ry og karrierer end at oplyse Folketinget sandfærdigt om, hvad der er foregået i Afghanistan. Det er ikke bare uhæderligt, det er at sætte sig over landets øverste parlamentariske forsamling.

Kolding

Vej spærret: Store mængder regn giver problemer i Kolding

Annonce