Annonce
Sydjylland

SF efter nedstyrtet altan i Esbjerg: Brug for tilsyn nu

En 20-årig mand styrtede til jorden fra denne altan i Skolegade i Esbjerg natten til søndag. Foto: Heidi Bjerre-Christensen
En 20-årig mand styrtede ned fra en altan i weekenden i Esbjerg. SF kræver, at boligministeren tager ansvaret på sig og indfører tilsyn nu.

De foreløbige undersøgelser viser, at det var et bristet rækværk, der fik en ung mand til at styrte fra en altan på anden sal i weekenden. SF’s lokale folketingsmedlem er utilfreds med, at der er gået næsten et år uden at der er sket noget, siden nogle unge mennesker styrtede ned med en altan i Kolding.

- Det er politisk nøl. Der næsten gået et år siden sagen i Kolding, og jeg har hævdet lige siden, at der bør indføres tilsyn med altaner. I dag er det bygningsejerens ansvar, at altanen er i orden, og det mener jeg ikke, giver den tilstrækkelige tryghed. Der skal simpelthen indføres tilsyn med altaner, siger Karina Lorentzen i en pressemeddelelse.

I kølvandet på sagen i Kolding stillede Karina Lorentzen mange spørgsmål om altansagen og indhentede endda en pris for tilsyn. Det fik ministeren til at nedsætte et udvalg, der skulle se på, om der skulle indføres et tilsyn.

Annonce

- Der er brug for tilsyn nu. Jeg vil gå til ministeren og se, om vi ikke kan fremrykke det arbejde, der er sat i gang. Det bliver mere og mere tydeligt, at mennesker risikerer at komme alvorligt til skade jo længere tid, der går, siger Karina Lorentzen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

22-årige Katarina var solgt første gang hun sad bag rattet i en bus:  - Det var fedt og overvældende pludselig at styre sådan et kæmpe køretøj

Annonce