Annonce
forside

SF: Folkeskolen er et godt valg

Hans Holmer
Annonce

Læsebrev: I SF`s centrale partiprogram kan man læse at SF går ind for friskoler. Det har stået der altid. Og er en rest fra 60´erne hvor mange friskoler var pædagogisk nytænkende og derfor rummede de børn, som mistrivedes i en folkeskole. I dag er verden en helt anden. Undersøgelser i dag viser at eleverne trives i folkeskolen, og at folkeskole er rigtig god til at løfte den enkeltes elev udvikling og vidensniveau. Rollerne er byttet om.

Ole Kærup fra de Konservative føler, det er en hetz, når uddannelsesudvalget beskriver hvad der er fakta. Men det er en nødvendighed. Der er forældre, der vælger privatskolen til på følelsesmæssig begrund frem for på viden, viser kommunens undersøgelse. Derfor vil SF gerne være med til at udbrede reel viden om, hvad folkeskolerne kan.

Privatskolerne indrykker annoncer og TV reklamer. Det så SF også gerne, folkeskolerne gjorde. Vi synes det er vigtigt med reel oplysning. Og den reelle oplysning er, at på grund af en kraftig stigning til private skoler skal børne- og uddannelsesudvalget spare otte millioner kroner på kommunes folkeskole i 2017.

Det samtidig med at politikkerne fra alle sider står skulder ved skulder - også Ole Kærup - og vil styrke folkeskolens rummelighed. Men den bliver jo svækket. Pengene kan kun bruges en gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce