Annonce
forside

SF har sikret ekstra penge til bybusnettet

Hans Holmer

Læserbrev: SF har netop sikret, at der er blevet afsat penge, så buslinje fem igen kan have busstoppested på blandt andet Skovæblevej. Her ligger et almennyttigt boligområde, og det er ret katastrofalt, at man skal have en bil for at bo her. Det holder ikke, og vi er rigtigt glade for, at det er lykkedes at give dem bussen tilbage. Denne sag viser også, at lokaldemokratiet fungerer, da vi i SF har lyttet til en underskriftsindsamling med 92 underskrifter mod nedlæggelsen af bybuslinje fems betjening af Skovæblevej.

Der er i 2019 afsat en halv mio. kr., så forbindelsen kan genetableres til sommer 2019. Herefter er der afsat 1 mio. kr. til bybusdriften.

Den kollektive trafik og i dette tilfælde bybusserne er en del af løsningen, og det skal tænkes ind, når vi vil løse problemerne med trafik i Kolding by. Vi skal både have realistiske bustider og tider, vi kan stole på. Der selvfølgelig også være ordentlige arbejdsforhold for chaufførerne. Derfor er jeg rigtig glad for, at det lykkedes at få tilført penge til bybusserne.

Udover ekstra penge til bybusnettet har vi i SF også sikret, at der er kommet ekstra penge til skoleområdet, som er under pres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce