Annonce
forside

SGI indkasserede første nederlag

Silkeborg: Statussen som ubesejret røg i topopgøret, da SGI-herrerne i sæsonens 13. kamp indkasserede det første nederlag. Her slog værterne og konkurrenterne om førstepladsen, Silkeborg-Voel KFUM, til og vandt 39-34.

Nederlaget betyder, at der nu blot er et point imellem SGI og Silkeborg-Voel KFUM i toppen af 3. division.

- Vi fik aldrig rigtigt gang i defensiven. Silkeborg spillede en god kamp og havde et par spillere, som vi aldrig fik stoppet. Det var meget lige indtil godt 10 minutter før tid, hvor det gik galt til sidst, siger SGI-træner Thomas Larsen og fortsætter:

- Nu er det vigtigt, at vi holder fast i, at vi har en god position og at vi selv kan afgøre det.

Silkeborg-Voel KFUM-SGI 39-34 (16-17).

Håndbold, 3. division, herrer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Danmark

Første dansker er blevet ramt: TV2-medarbejder er konstateret smittet med coronavirus

Annonce