Annonce
forside

SGI varmer op til topopgør med storsejr

Esbjerg: Ribe-Esbjerg HH's ligareserver fra SGI Håndbold fortsætter den ubesejrede stime. Storsejren på 38-23 over Mejdal-Halgård var esbjergensernes sjette sejr i lige så mange kampe.

- Det blev lidt badehåndbold. Kampen var nærmest afgjort efter fem minutter, så der var ikke rigtigt noget at komme efter, fortæller SGI-træner Thomas Larsen.

Med sejren har esbjergenserne et stærkt udgangspunkt til de kommende kampe, der byder på flere topkampe og en potentiel direkte duel om førstepladsen.

- De næste tre kampe møder vi to tophold og et hold fra den bedste halvdel. Det bliver tre gode tests for os, hvor vi bliver matchet. Efter de næste tre kampe er vi meget klogere på, hvor gode vi er, siger Thomas Larsen.

Her møder esbjergenserne HA 85 fra Hvinningdal, Ikast og Silkeborg-Voel, der fungerer som Bjerringbro-Silkeborgs reservehold.

SGI - Mejdal-Halgård 38-23 (20-9).

Håndbold, 3. division, herrer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce