Annonce
Vejen

Shell i Jels fejrer åbning med forsinket prisfest

Den nye Shell-tankstation holder åbningsfest den 21. maj med benzin og diesel til 6,99 kr. for en liter. Foto: PR
Fredag den 21. maj er stationsejer Niels Brændekilde klar til at invitere til forsinket åbningsfest på den nye Shell Express tankstation i Jels.

Jels: Tilbage i november 2020 rykkede den velkendte Shell muslingeskal ind på Haderslevvej 57-59 i Jels. Nu kan Niels Brændekilde så endelig fejre titlen som nybagt Shell-forhandler sammen med kunderne.

Det sker fredag den 21. maj, hvor prisen på alt brændstof fra kl. 14-17 sænkes til 6,99 kr. literen for både benzin og diesel. Samtidig vil der være gaveposer og overraskelser til de yngste på bagsædet.

- Som ny Shell-tankstation har vi nogle af markedets bedste brændstofprodukter. Så åbningsfesten er en oplagt anledning til, at lokale bilister og de mange pendlere, der benytter tankstationen, kan prøve kvaliteten til stærkt nedsat pris, fortæller Niels Brændekilde.

Annonce

Familie med benzin i blodet

Selv om Niels Brændekilde nok er ny i Shell-regi, er han nærmest født med brændstof i blodet. Hans far, Mavill Brændekilde, købte i 1955 tankstationen i Jels, hvor Niels voksede op. Dengang var det et Gulf-anlæg med tilhørende værksted og tankpasserservice.

I 1990 overtog Niels som anden generation tankstationen, der nu var blevet til et Texaco-anlæg, og tilhørende værksted. Samtidig byggede han butikken, der ovenpå skiftet til Shell har oplevet en kundefremgang.


Åbningsfesten er en oplagt anledning til, at lokale bilister og de mange pendlere, der benytter tankstationen, kan prøve kvaliteten til stærkt nedsat pris.


Faktisk har den afsmittende virkning på kiosksalget betydet, at tredje generation Brændekilde nu er kørt i stilling til at overtage alle aktiviteter på Haderslevvej 57-59.

Således styrer 30-årige Søren Brændekilde i dag både Shell Express-anlægget og butikken, hvor der også er en række fritidsansatte beskæftiget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Kongeskibet satte et kulinarisk punktum for 101 års genforening

Sport

En ærlig Kasper Hjulmand: Vi skulle aldrig være gået på banen igen med chokerede spillere

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sønderborg

Gense videoen: Dronningen holder reception på Kongeskibet i Sønderborg

Annonce