Annonce
Aabenraa

Sidste etape: Team Rynkeby blev budt velkommen hjem ved Slukefter Kro

Efter en uge rundt i Danmark - coronaen spændte ben for den traditionelle tur til Paris - var humøret højt, da sidste etape var klaret. Privatfoto
Team Rynkeby Sønderjylland er nu kommet i mål efter en uges tur rundt i Danmark. Undervejs har rytter Mogens T. Andresen skrevet dagbog, som har givet et indblik i strabadserne. Her kommer sidste etape.

Sønderjylland: Vi begyndte den sidste dag med afgang fra Odense klokken 7.30 og kørte direkte mod Vojens, hvor vi skulle modtages af handelsstandsforeningen klokken 14 for en time senere at blive genforenet med vores familier på Slukefter Kro.

Turen fra Odense på i alt 125 kilometer foregik med rygvind og høj solskin via den smukke gamle Lillebæltsbro til Kolding, Vonsild, Christiansfeld, Haderslev og Vojens. Turen forløb planmæssigt, og samtlige ryttere lagde de nødvendige (og sidste) kræfter i cyklen, for at vi kunne være tilbage til aftalt tid. Der var på ruten tale om en hel del bykørsel, som tidsmæssigt kan være svær at bedømme.

I Vojens blev vi mødt af festglade mennesker, som vi alle fik en god snak med, og som i det gode vejr med flag og klapsalve havde valgt at byde os velkommen tilbage til Sønderjylland.

Annonce

På Slukefter Kro stod endnu flere pårørende med klapsalver, highfives og dannebrogsflag. Det er et stort øjeblik at blive budt ”velkommen hjem”, og vi var alle rørt til tårer.

Vores fantastiske madteam havde stillet et madbord parat, og der var kransekage og drikkelse til alle. Madteamet, som har fulgt os og har sørget for forplejningen under hele ruten, fortjener en kæmpe respekt.

En ny sæson er i gang

Herefter blev de pårørende sendt hjem, og medlemmerne af Team Rynkeby Sønderjylland fik mulighed for at gå i bad og klæde om. Forud ventede en flot afslutningsfest med taler, uddeling af velfortjent medalje samt diplom.

En perfekt afslutning på et hektisk og noget anderledes Team Rynkeby Sønderjylland-år, hvor pandemien har giver mange uvante udfordringer.

Tak til hver og en, der har gjort denne tur noget helt særligt og anderledes. Tak, fordi I har valgt at læse og følge dagbogen på Team Rynkeby Sønderjylland.

Næste års forberedelser er godt i gang, og der kan allerede nu søges om optagelse via www.team-rynkeby.dk

God sommer til alle.

Mogens T. Andresen har på turen gennem Danmark givet et indblik i strabadserne i Team Rynkebys jubilæumsår - der er i år 20 år siden, det første hold satte kursen mod Paris. Privatfoto


Næste års forberedelser er godt i gang, og der kan allerede nu søges om optagelse via Team Rynkeby.dk

Fra artiklen
Annonce
Aabenraa For abonnenter

Deres største overskud nogensinde: Stort møbelhus har ansat 20 nye medarbejdere for at kunne følge med

Danmark

Lørdagens coronatal: 749 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Voldsom stigning i brug af ufaglærte: Her plejes flest ældre af ansatte uden uddannelse i Syd- og Sønderjylland

Kolding For abonnenter

17-årige Seval står overfor et stort valg: Drømmer om det danske landshold, men har fået tilbud fra den tyrkiske landstræner

Vejen For abonnenter

Brian tabte 90 kilo: - Min kone siger, hun har fået en mand

Aabenraa

Politiet efterlyser: 68-årig dement kvinde er gået fra Rødekro

Sydjylland For abonnenter

Lille Heidi forsvandt i den blå luft - stedfaderen blev senere fængslet for børnemishandling

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Aabenraa

Foder, stalde og udstyr er skyllet væk i de enorme vandmasser: Sønderjysk par samler ind til de katastroferamte dyr i Tyskland

EfB

Ny kvinde i lægestaben: EfB med nødberedskab på bænken

Danmark

Lørdagsbilister kan forvente trafikklumper og kødannelse

Sønderborg For abonnenter

Arthur lod håret gro efter at have haft kræft tæt på livet: Nu lader han de lange lokker falde

Kultur For abonnenter

Ny sommerserie med borgmesterkandidaterne om alt det, der ikke handler om politik: Villy Søvndals bedste oplevelse i en bil var, da ambulanceredderne sagde "nu er det veloverstået"

Kultur

Ventelisten til populær sauna vokser og vokser: - Jeg vil hellere end gerne åbne op

Annonce