Annonce
forside

Sidste hjemmekamp sluttede med stort nederlag

Varde: Efter en særdeles underholdende kamp med masser af chancer i begge ender måtte Varde se sig besejret med 6-2 af B1909 efter pausestillingen 4-1. Begge hold var særdeles offensivt indstillede, men fordi Vardes defensiv havde en decideret off-day, var det desværre hjemmeholdet, der måtte indtage offerrollen.

Annonce

Hjemmeholdet lagde ellers godt fra land, og allerede i det 3. minut bragte Lasse Holm Varde foran 1-0. Men derefter kollapsede defensiven, og Varde lukkede fire mål ind i første halvleg. I anden halvleg var Varde mere klar, og fik hurtigt reduceret til 2-4. Men fynboerne var skarpere end Varde, og vandt kampen 2-6.

Med nederlaget tabte hjemmeholdet slaget om 3. pladsen i puljen, og er nu sikre på at slutte som nr. 4, selvom der mangler en enkelt kamp ude mod Oure FA på lørdag.

Cheftræner Søren Pallesen var selvsagt en skuffet mand efter kampen:

- Det var ubetinget det bedste hold vi har mødt i foråret, og de havde midlerne til at modstå vores høje pres. Jeg vil ikke klandre spillernes indsats, men i dag tog vi for ofte de forkerte beslutninger, og det koster mod et så godt hold som B1909, siger Søren Pallesen.

Fodbold, Danmarksserie, Pulje 3. Varde - B1909 2-6 (1-4)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce