Annonce
Sport

Sidste skud i bøssen hos Energy: Ottende udlænding hentes ind

Mark Pederson henter nu klubbens ottende udlænding. Arkivfoto

Esbjerg Energy har efter Brett Bellemore i sidste uge nu slået til igen. Den 25-årige canadiske back Brady Austin kommer med masser af AHL-erfaring og bliver dermed klubbens ottende udlænding.

Annonce

Forstærkning: Esbjerg Energy har været i store vanskeligheder i denne sæson og har været på noget af en slingrekurs. Løsningen på problemerne kan vise sig at være canadiske backs.

I hvertfald hentede klubben i sidste uge den 30-årige canadiske back Brett Bellemore til, og nu følger den næste canadier. 25-årige Brady Austin kommer nemlig til Vestjylland. Backen har spillet 277 kampe i den næstbedste amerikanske liga AHL, ligesom han også har fået fem kampe i NHL for Buffalo Sabres.

- Vi vurderer, at Brady Austin passer ind på vores hold og matcher vores behov. Han var ledig, og han er helt klart en stærk spiller, som vi tror kan styrke os på flere måder. Derfor håber vi, at han med sine kvaliteter er i stand til både direkte at styrke holdet, men også gøre de øvrige spillere bedre, siger cheftræner Mark Pederson i en pressemeddelelse.

Annonce

Offensiv og skøjtestærk

Ifølge Mark Pederson er det en offensiv og skøjtestærk back, som man kommer til at se på isen, og samtidig en spiller, som har flere ligheder med Brett Bellemore end det canadiske pas.

- Der er visse fysiske ligheder mellem Brett Bellemore og Brady Austin, men der er også forskelle. De er begge store og fysisk stærke spillere, men Austin er fem år yngre og dygtigere og hurtigere på skøjterne. Når Austin er bedre på skøjterne, er der chancer for, at han kan profitere af de større danske baner, og så er han generelt en mere offensiv back, fortæller Mark Pederson.

Med tilførslen af Brady Austin er Esbjerg Energy nu oppe på otte udlændinge, som er det maximale antal, som klubberne i den danske liga har aftalt, at de må have. Dermed har Mark Pederson allerede på nuværende tidspunkt i sæsonen brugt sit sidste kort i jagten på at få vendt krisen. Hvis der skal ske yderligere, kræver det, at en af de nuværende spillere i truppen fritstilles.

Hvornår Brady Austin kan komme på is, afhænger af hvornår spille- og arbejdstilladelse er på plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Danmark For abonnenter

Feriehusudlejere i opråb til regeringen: Ny nedlukning vil koste 1,3 millioner tyske overnatninger

Danmark For abonnenter

3000 kør-selv-ferier i fare: Sønderjysk rejsebureau kalder mulig tysk nedlukning en katastrofe

Danmark

Live fra pressemøde: 'Smittetal er gået fuldstændig bananas' - hele verdenskortet kan snart blive orange

Annonce