Annonce
Vejen

Sidste trut i denne jul

De enfoldige Lurblæsere udi Brørup truttede sidste weekend julen ind på Museet på Sønderskov, og igen her i weekenden er der musikalske indslag på programmet. Privatfoto
Annonce

BRØRUP: Omkring 1.000 julefans gæstede sidste weekend det store juletamtam på Museet på Sønderskov, og denne weekend er sidste chance i år for at opleve det julepyntede slot med alle de levende værksteder og boder.

Der er åbent både lørdag og søndag, og så skal man bare møde op med åbent, barnligt sind og tage julen i besiddelse. Den bliver aldrig mere hyggeligt.

De matematisk orienterede kan eventuelt tælle alle Sønderskovs juletræer. Der er ganske enkelt utallige. Hvert af de mange rum og værelser på museet har mindst én pyntet gran og ofte både to og tre. Og så er der jo også alle juletræerne udenfor.

Alt i alt skal man vist have fat i både fingre og tæer for at holde styr på antallet.

Slotsnissen sidder parat med H.C. Andersens eventyr til de yngste gæster. Han fortæller oven i købet, at moderne børn med en iPhone på hver finger godt gider høre efter. Forfaldet er med andre ord ikke totalt. Der findes enkelte nicher, hvor de gamle dyder endnu ikke helt er gået fløjten.

Julen er værd at værne. Og det gør de ansatte og de frivillige på Sønderskov.

Det er værd at løbe efter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce