Annonce
Varde

SIF Ansager får nyt trænerteam på plads til den ny sæson

Den 43-årige Torben Mølsted fra Esbjerg er efter et år som assistenttræner forfremmet til cheftræner for SIF Ansagers kvinder i 2. division i håndbold. Privatfoto
SIF Ansager forfremmer Torben Mølsted til cheftræner for kvindernes divisionshold, som afløser for Jens Ole Mathiesen. Hanne Kristensen og Tina Vedstesen er henholdsvis assistenttræner og målmandstræner.
Annonce

Skovlund/Ansager: For alle spilerne, klubben og ikke mindst cheftræner Jens Ole Mathiesen, så var afslutningen på denne sæson i kvindernes 2. division i håndbold ikke særlig ønskværdig. Efter mere end ti år i SIF Ansager som cheftræner så han frem til at aflevere stafetten og holdet til et nyt trænerteam. Og gerne med en top fem-placering. Men som så meget andet fik corona også forhindret det.

- Jeg kunne ikke have ønsket mig en dårligere måde at afslutte på. For mig er det også en trænergerning, der slutter efter 42 år, siger Jens Ole Mathiesen på 60 år, som fortsætter i SIF Ansager som sportschef.

Jeg vil vove den påstand, at vi havde det bedste forsvar i divisionen. Vi mangler lige det sidste i afslutningerne.

Cheftræner Torben Mølsted, SIF Ansager 2. division, kvinder

Annonce

Klubbens dna

Og nu gælder det den kommende sæson. SIF Ansager har forfremmet assistenttræner Torben Mølsted på 43 år fra Esbjerg som cheftræner, mens Hanne Kristensen fra Videbæk og Tina Vedstesen fra Ansager er ansat som henholdsvis assistenttræner og målmandstræner. Alle tre med gang i klubben.

- Det er vigtigt at bevare klubbens dna og ikke bringe folk ind udefra, siger Jens Ole Mathiesen.

Men på spillersiden skal han dog nok hente to-tre nye ind på holdet i bestræbelser på af rykke op i 1. division.

Annonce

Bedste forsvar

Og det, at SIF Ansager har ambitioner, har betydet alt for Torben Mølsted, som til daglig er teknik- og servicechef hos Peter Larsen Kaffen i Kolding.

- Det er vigtigt. Jeg er til eliten. Det giver rigtig god mening for mig, siger Torben Mølsted.

Han ser frem til den kommende sæson og vil sammen med spillerne og trænerteamet være klar fra sæsonstart.

- Jeg vil vove den påstand, at vi havde det bedste forsvar i divisionen. Vi mangler lige det sidste i afslutningerne. Det tegner så lyst, og vi har rykket os enormt, siger Torben Mølsted.

Torben Mølsted har selv spillet håndbold. Blandt andet som målmand for det daværende Team Esbjerg og i HSG Rheinhardswald i Tyskland, ligesom han også var træner i Sønderris sammen med Jan Leslie, der i dag er cheftræner CSKA Moskva. Hans plads mellem stængerne vil få betydning. For kampe vindes i angrebet, mens mesterskaber vindes i forsvaret.

- Vores spilkoncept ligger fast. Men jeg ser lidt anderledes på det end markspillerne, da jeg har været målmand, siger Torben Mølsted.

I 42 år har Jens Ole Mathiesen fra Starup-Tofterup været håndboldtræner. Han overlader nu stafetten til Torben Mølsted, der er ansat som ny cheftræner i SIF Ansager. Jens Ole Mathiesen er forsat sportschef med et klart mål: Oprykning til 1. division. Arkivfoto: Christer Holte
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce