Annonce
forside

SIF Ansager glæder sig til afgørende kampe

SIF Ansager, der her ses i hvidt og blåt, skal forsøge at sikre sig oprykning til 2. division. Arkivfoto: Christer Holte
Annonce

Håndbold oprykningsspil til 2. division, damer: SIF Ansager-Hasle KFUM, torsdag klokken 20.00

- Vi har alt at vinde og intet at tabe, så vi vil nyde hvert sekund af kampen, siger Jens Ole Matiesen, træner for SIF Ansagers 3. division damer, der, i de sidste to kampe i oprykningsspillet, mod Hasle KFUM fra 2. divsion har mulighed for at sikre sig en billet til 2. division.

SIF Ansager har spillet en forrygende sæson, hvor det blev til en andenplads i 3. division. Holdet har hentet 26 point i 20 turneringskampe, og i de første to kampe i oprykningsspillet blev TØK, Klim fra nordjylland besejret. I den første kamp på udebane vandt SIF Ansager 21-23, og i Skovlund/Ansager Hallen tog vestjyderne stikket hjem ved at besejre nordjyderne så sikkert som 24-13.

Det er altså et SIF Ansager mandskab fyldt med selvtillid, der tager mod Hasle KFUM. Gæsterne må dog påtage sig favoritrollen, da de kommer fra 2. division og dermed har masser af erfaring fra en række højere, end SIF Ansager har spillet i.

- De satser meget på kontraspillet, og derudover har de en rigtig god venstre back, som vi skal passe på, siger Jens Ole Mathisen, der tydeligt glæder sig til hjemmekampen, der afvikles i Skovlund/Ansager Hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Annonce