Annonce
Sport

SIF Ansager har fået den bedste start nogensinde

SIF Ansager skal bygge videre på deres gode sæsonstart lørdag, hvor modstanderen er Ejstrup/Hærvejen. Det seneste opgør mellem de to hold var sidste spilledag i sidste sæson, hvor kampen endte 23-23, og Ejstrup/Hærvejen dermed missede oprykning. Foto: Karsten Madsen
To sejre i sæsonens to første kampe må siges at være mere end godkendt af SIF Ansager, der indtager førstepladsen i 2. division inden weekendens svære udekamp mod oprykningsfavoritterne fra Ejstrup/Hærvejen.
Annonce

Ansager: - Hvis vi vinder på lørdag, så tror jeg sgu, vi får vinger, siger Jens Ole Mathiesen, der er cheftræner for SIF Ansagers håndbolddamer i 2. division.

Han er mere end glad for holdets start på den nye sæson, der indtil videre har resulteret i en førsteplads. Faktisk er det første gang i klubbens historie, at SIF Ansager vinder de første to kampe i 2. division. Den bølge skal holdet forsøge at ride videre på, når de lørdag drager til det midtjyske for at møde Ejstrup/Hærvejen, der er en af favoritterne til at rykke op.

Annonce

Holder benene på jorden

Jens Ole Mathiesen er en tilfreds cheftræner for SIF Ansager. Hans hold har hentet to sejre, og truppen er stærkere end nogensinde før. Derfor er den flotte start også retvisende for den gode opstart og forberedelse, holdet har haft.

- Vi har en stor tro på tingene efter en bedre sæsonoptakt end sidste år, uden for mange skader, siger Jens Ole Mathiesen.

Han vil endnu ikke tale om nye målsætninger, da det stadig er meget tidligt på sæsonen. Desuden er de to sejre kommet imod to oprykkere, som man havde forventet at slå.

- Det er vigtigt at holde benene på jorden indtil videre, og vi kommer til at møde bedre hold end dem, vi har vundet over, siger cheftræneren.

Annonce

Modstanderen jagter revanche

Lørdagens modstander fra Ejstrup/Hærvejen lå før sommer til at rykke op i 1. division inden sæsonens sidste kamp mod SIF Ansager. Her ødelagde vestjyderne drømmen for Ejstrup/Hærvejen ved at spille uafgjort, så de lige præcis missede oprykningen. Og det har de ikke glemt, mener Jens Ole Mathiesen.

- De kommer til at jagte revanche fra vores seneste opgør, siger cheftræneren for SIF Ansager.

Han har respekt for modstanderholdet, der er et veletableret hold i 2. division og har været tæt på oprykning flere gange.

- Vi spiller for at vinde, men vi kommer til at lave om på nogle ting for at dække op for deres dygtigste spillere, siger Jens Ole Mathiesen.

Kampen bliver fløjtet i gang lørdag klokken 12.30 i hallen i Nørre Snede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Genåbning: Vejen Gymnasium må vente lidt endnu på at få eleverne tilbage

Annonce