Annonce
Varde

SIF Ansager i tæt program efter sæsonens første sejr

SIF Ansager i kvindernes 2. division jagter sæsonens anden sejr. Foto: Jørn Deleuran

SIF Ansagers håndboldkvinder fik lørdag deres første sejr i 2. division, da TPI-Odense blev besejret. Nu skal holdet spille to kampe på fire dage, inden de kan gå på juleferie.

Ansager: Sæsonens to første point kom lørdag på kontoen for SIF Ansager i kvindernes 2. division. Cheftræner Jens Ole Matthiesen er glad for at få hul på bylden.

- Det er klart, at sejre giver vinger, så det var rigtig godt for os. Vi har været uheldige indtil nu, men pigerne er ved godt mod. Der er en høj moral i truppen, og vi holder tæt sammen, siger Jens Ole Matthiesen.

Sejren kom i hus på udebane mod TPI-Odense, der sidste år var med i toppen af rækken. De to point var fuldt fortjent ifølge cheftræneren.

- Det var en helt fortjent sejr. Vi har prøvet at spille anderledes i forhold til de første fem kampe, blandt andet med et nyt forsvar, og det betalte sig, siger Jens Ole Matthiesen.

Annonce

Det bedste hold

Nu går SIF Ansager et hårdt program i møde, hvor de skal spille to kampe på fire dage, inden holdet går på juleferie. Lørdag byder på en svær udekamp imod Ejstrup/Hærvejen efterfulgt af en hjemmekamp tirsdag aften klokken 19.15 imod Team Esbjerg 2. SIF Ansagers cheftræner ser frem mod kampene med stor forventning.

- Ejstrup/Hærvejen er efter min mening det bedste hold i 2. division, så det bliver en stor udfordring. Vi vil dog gøre vores bedste for at få et resultat med hjem. Kampen mod Esbjerg er super vigtig. Det er et lokalopgør, og de ligger lige foran os, så begge hold kommer med alt, hvad de har. Men vi skal jagte de to point, siger Jens Ole Matthiesen.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Danmark skal hænge sammen

Kan man forestille sig en situation, hvor det offentlige dropper investeringen i vejnettet i dele af landet, så borgerne selv må i gang med asfalteringen? Nej selvsagt ikke. Men faktisk er det nogenlunde en parallel beslutning, vores regering har truffet ved at ikke at afsætte midler til bredbåndspuljen i sit udspil til finanslov. Danmark er på vej til at blive næsten 100 procent digitaliseret. Det rummer mange fordele. Både i dialogen med myndighederne og i privatlivet kan det meste hurtigt og bekvemt ordnes via nettet, der samtidig giver adgang til et uendeligt univers af information og underholdning. Forudsætningen for at være en del af det moderne Danmark er hurtigt, stabilt internet. Imidlertid er det fortsat steder i landet, hvor borgerne ikke har denne mulighed. Hermed er de berørte koblet af en central del af infrastrukturen. Konsekvenserne er logiske. Unge familier vælger landet fra, hvis der ikke er net af tilstrækkelig kvalitet. Man skubber således yderligere på den affolkning, der allerede er sat ind af andre årsager. Kreditinstitutternes uvilje til at yde lån til boligkøb i den knap så tæt befolkede del af landet er i forvejen et problem. Men er der heller ikke netforbindelser af en antagelig kvalitet kan boliger på landet blive usælgelige. Samtidig er det svært at drive virksomhed uden bredbånd. Både det lille mekanikerværksted i landsbyen og den moderne landmand er afhængig af computeren. Ansvaret for netforbindelser kan man ligeså lidt som byggeri af veje eller broer pålægge den enkelte. Et eksempel fra Fyn viser således, at det kan koste privatpersoner op til godt 270.000 kroner at få etableret en individuel forbindelse med fibernet. Naturligvis skal staten være sparsommelig. Men en pulje på 100 millioner kroner er ingen kæmpepost på statens samlede udgifter, der i 2018 var på næsten 700 milliarder kroner. For borgerne kan hurtig adgang til nettet til gengæld gøre en verden til forskel. Danmark skal hænge sammen.

Varde

Købmand berørt over sur smiley: Der var ingen fare for fødevaresikkerheden

Annonce