Annonce
forside

SIF Ansager jagter point i vigtig bundgyser

Cheftræner for SIF Ansager, Jens Ole Matthiesen, vil se kampgejst fra sit hold i søndagens vigtige kamp i Odense mod TPI. Arkivfoto

Vi kan meget mere, end vores hidtidige resultater indikerer - det skal vi ud og vise, siger SIF Ansagers cheftræner, Jens Ole Matthiesen.

Ansager: Seks kampe uden point er den hårde realitet for SIF Ansagers kvinder i 2. division. Nu skal de på udebane møde TPI-Odense, der kun har to point. Cheftræner Jens Ole Matthiesen ser frem til en lige kamp.

- Vi går friske til kampen på søndag mod TPI-Odense, hvor vi skal vise masser af kampgejst. Vi kan meget mere, end vores hidtidige resultater indikerer - det skal vi ud og vise. Samtidig skal vi ud og prøve et nyt forsvar af, siger SIF Ansagers cheftræner, Jens Ole Matthiesen.

Annonce

Tal siger ikke alt

Man plejer at sige, at tabellen aldrig lyver, men efter seks kampe og nul point til SIF Ansager i 2. division, føler cheftræneren, at den i hvert fald ikke fortæller hele sandheden.

- Vi har været enormt uheldige med skader til nøglespillere og samtidig haft de afgørende marginaler imod os. Derfor er jeg også overbevist om, at vi er meget bedre, end hvor vi ligger, siger Jens Ole Matthiesen.

På trods af den hårde modgang, ser han stadig på fremtiden med optimisme.

- Det her er en periode, hvor vi skal stå sammen og kæmpe for at komme ovenpå igen. Jeg tror på, at otte point er nok til at overleve, og turneringsstrukturen flasker sig bedre for os i anden halvdel af sæsonen, siger Jens Ole Matthiesen.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Varde

Det nye Blochsgaard er indviet

Annonce