Annonce
Varde

SIF Ansager jagter tredje sejr i træk

Cheftræneren for SIF Ansager, Jens Ole Matthiesen, forventer en sejr i mandagens vigtige udekamp imod Team Esbjerg HK 2. Arkivfoto

SIF Ansagers håndboldkvinder i 2. division skal mandag forsøge at fortsætte den gode form fra sidste weekend mod Team Esbjerg HK 2, der indtager rækkens sidsteplads.

Ansager: Det var et stærkt SIF Ansager-hold, der sidste søndag indledte 2019 med en imponerende sejr på 29-23 over Silkeborg-Voel KFUM, et af topholdene i kvindernes 2. division. Den flotte præstation skal nu følges op imod Team Esbjerg HK 2, der også var holdets sidste modstandere i 2018. Her endte det med en 23-22 sejr til SIF Ansager.

Cheftræner Jens Ole Mathiesen forventer endnu en sejr, når de to hold igen tørner sammen mandag aften.

- Det er altid svært at forudsige, når vi møder Esbjerg, fordi det afhænger af, hvor mange ligaspillere de har med. Jeg forventer dog en sejr. Vi skal turde at styre spillet og tro på os selv ligesom imod Silkeborg, siger Jens Ole Mathiesen.

Team Esbjerg HK 2 ligger lige nu sidst, blot to point efter SIF Ansager, der med en sejr kan lægge yderligere afstand til bunden og få kontakt til holdene i midten af tabellen. Det er derfor også en kamp, der har stor betydning for resten af sæsonen.

- Vi vil gerne længere op i tabellen og få fat i midten. Så kampen imod Esbjerg er enormt vigtig, da vi med en sejr kan netop det, siger Jens Ole Mathiesen.

Godt med lang ferie

SIF Ansager havde en lang julepause, som ifølge cheftræneren var god for holdet.

- Vi har fået mange spillere tilbage fra skade, så vores trup nu ser rigtig god ud. Inden jul spillede vi en træningskamp imod et norsk hold, hvor vi spillede en rigtig god kamp og vandt, hvilket var med til at give os troen på egne evner. Ud over det har vi haft nogle rigtig gode træningspas og fået godt styr på spillet, siger Jens Ole Matthiesen.

Kampen mod Team Esbjerg HK 2 spilles i Blue Water Dokken mandag klokken 20.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Med lov skal land bygges - eller hvad?

Erhverv

Babyboom lukker populær frisørsalon

Annonce