Annonce
forside

SIF Ansager kunne igen synge sejrssang

SIF Ansagers træner, Jens Ole Mathiesen, glædede sig over, at alle markspillere kom på scoringstavlen mod Tarm-Foersum. Arkivfoto: Christer Holte

Håndbold: 3. division damer: SIF Ansager-Tarm-Foersum: 28-17 (12-10)

SIF Ansager hentede to meget vigtige point, da topkampen i Skovlund7Ansager Hallen mod Tarm-Foersum blev vundet med de klare cifre 28-17.

- Vi presser dem rigtig godt i første halvleg, og i anden halvleg har de ikke kræfterne til at følge med os, sagde en glad SIF Ansagers træner, Jens Ole Mathiesen, efter topbraget.

Jens Ole Mathiesen glædede sig desuden over, at samtlige markspillere hos SIF Ansager kom på scoringstavlen. Topscorer hos hjemmeholdet blev Mathilde Strebøl med syv scoringer.

Næste kamp for SIF Ansager, der med sejren over Tarm-Foersum bevarede andenpladsen i puljen, er på torsdag klokken 19.10 på udebane mod Mejdal/Halgård.

- Det bliver en ny svær kamp, men vi vil gøre alt for at skrue bissen på og sikre os to nye vigtige point, slutter træneren.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Sydjylland

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Annonce