Annonce
Varde

SIF/Ansager møder tophold fra 1. division i pokalkamp

SIF/Ansager møder 1. divisionsholdet Sønderjyske i Santander Pokalturneringen 20. februar. Fotoet er fra december, hvor SIF/Ansager besejrede Skanderborg med 25-18. Ifølge holdet selv var det resultat af et stærkt forsvar, der gav mulighed for mange succesfulde kontraløb. PR-foto

Ansager: SIF/Ansagers damehold, der spiller i 2. division, har trukket Sønderjyske i femte runde af Santander Pokalturneringen.

Sønderjyske spiller til daglig i 1. division, hvor de ligger med i toppen og kæmper om pladserne til liga-oprykningsspillet. Sønderjyske har tidligere været en del af ligaen, og holdet arbejder da også fortsat hårdt for at komme tilbage dertil.

- Vi vil blive matchet på alle parameter til kampen, både på fysikken og på hurtighed, idet der er væsentlig forskel på niveauet i de to rækker, hvor toppen adskiller sig yderligere i niveauforskel. Vi er også enige om at gå ydmygt ind til kampen med et kæmpe stort smil og bruge kampen som en rigtig god træningskamp. Favoritrollen ligger 100 procent på deres banehalvdel, siger Jens Ole Mathiesen, cheftræner for SIF/Ansagers damehold, i en pressemeddelelse.

Kampen spilles torsdag 20. februar klokken 20.15 på hjemmebane i Skovlund-Ansager Hallen. Der er fri entré.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce