Annonce
Varde

SIF/Ansager møder tophold fra 1. division i pokalkamp

SIF/Ansager møder 1. divisionsholdet Sønderjyske i Santander Pokalturneringen 20. februar. Fotoet er fra december, hvor SIF/Ansager besejrede Skanderborg med 25-18. Ifølge holdet selv var det resultat af et stærkt forsvar, der gav mulighed for mange succesfulde kontraløb. PR-foto

Ansager: SIF/Ansagers damehold, der spiller i 2. division, har trukket Sønderjyske i femte runde af Santander Pokalturneringen.

Sønderjyske spiller til daglig i 1. division, hvor de ligger med i toppen og kæmper om pladserne til liga-oprykningsspillet. Sønderjyske har tidligere været en del af ligaen, og holdet arbejder da også fortsat hårdt for at komme tilbage dertil.

- Vi vil blive matchet på alle parameter til kampen, både på fysikken og på hurtighed, idet der er væsentlig forskel på niveauet i de to rækker, hvor toppen adskiller sig yderligere i niveauforskel. Vi er også enige om at gå ydmygt ind til kampen med et kæmpe stort smil og bruge kampen som en rigtig god træningskamp. Favoritrollen ligger 100 procent på deres banehalvdel, siger Jens Ole Mathiesen, cheftræner for SIF/Ansagers damehold, i en pressemeddelelse.

Kampen spilles torsdag 20. februar klokken 20.15 på hjemmebane i Skovlund-Ansager Hallen. Der er fri entré.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

112

Dige repareret ved Møllehus i nat: - Vi er fortsat i forhøjet beredskab

Annonce