Annonce
Varde

SIF Ansager skal rejse sig efter to nederlag

SIF Ansager har efter en flot start tabt de sidste to kampe. Lørdag skal holdet forsøge at rejse sig på en svær udebane i Vejle. Foto: Karsten Madsen.
En perfekt start med to sejre er blevet afløst af frustration for SIF Ansager, der har tabt de sidste to kampe. Holdet scorer ikke nok mål, men det håber cheftræneren at lave om på til lørdagens svære udekamp mod Vejle HK.

SIF Ansagers håndbolddamer er kommet ned på jorden igen efter en flyvende start på sæsonen i 2. division. To sejre er blevet efterfulgt af to nederlag i kampe, hvor der ellers var gode muligheder for point. Holdets cheftræner ærgrer sig, men er samtidig sikker på, at holdet nok skal komme tilbage på samme niveau som i de første to kampe.

- Vi er meget bedre, end vi har vist på det sidste. Spillerne skal bare tro på sig selv, siger Jens Ole Mathiesen.

SIF Ansager scorede kun 18 mål i de to nederlag, selvom der i begge kampe var chancer til mange flere. Holdets cheftræner mener, at spillerne stresser for meget i afslutningssituationerne, hvilket giver dårligere forsøg og færre mål. Derfor har holdet brugt ugen på at træne afslutninger og bevare roen i stressede kampsituationer.

- Det koster, når man ikke afslutter ordentligt, så vi har haft stor fokus på det til træning, siger Jens Ole Mathiesen.

Annonce

Svær udekamp

SIF Ansager indtager foreløbig en femteplads i tabellen. Det er tidligt på sæsonen, så rækken er stadig tæt. Kun få point adskiller top og bund, men det ændrer sig snart, mener Jens Ole Mathiesen. Han er overbevist om, at rækken knækker over i to indenfor de næste tre spillerunder. Derfor er SIF Ansager også presset til at skrabe flere point sammen, hvis man vil spille med i den sjove ende.

- Vi skal have tre point i de næste tre kampe, så ser det fornuftigt ud, siger cheftræneren.

Det er dog lettere sagt end gjort. Første udfordring er lørdagens udekamp mod Vejle HK, der er en af favoritterne til at slutte blandt de fire bedste. Den tidligere ligaspiller i Esbjerg Tove Seest styrer spillet for vejlenserne, der er specielt stærke på hjemmebane. Holdet har dog haft en turbulent sæsonstart, så SIF Ansagers cheftræner er optimistisk inden kampen.

- Pigerne tror på det, og det gør jeg også, siger Jens Ole Mathiesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

28-årige Linette er chef for område med 260 medarbejdere i Sydbank: - Jeg har flere gange oplevet, at folk tror, jeg er assistenten

Esbjerg For abonnenter

Bred opbakning til alternativ fritagelse for nationale test: - Det føles rent ud sagt som tidsspilde

Kolding

Fodboldformand jubler: - Vi gør klar til at få op mod 1500 tilskuere på Kolding Stadion

Annonce