Annonce
forside

SIF/Ansager skyder nytåret ind med kanon sejr

SIF/Ansager fik en forrygende start på anden halvdel af sæsonen med en sikker sejr over Silkeborg-Voel. Arkivfoto: Christer Holte

SIF/Ansagers kvinder i 2. division i håndbold vandt en overraskende stor sejr over Silkeborg-Voel på 29-23 (15-10).

Skovlund/Ansager: Efter en usædvanlig hård første halvsæson med fire point efter ni kampe tog SIF/Ansagers kvinder i 2. division søndag hul på anden halvdel af sæsonen. Og kvinderne skød i egen hule i den grad det nye år med en kanon sejr på 29-23 over rækkens nummer tre, Silkeborg-Voel.

- Det var en tydelig sejr. Vi trækker luften ud af dem, siger cheftræner Jens Ole Mathiesen.

At SIF/Ansager er som forvandlet og slår et tophold, skyldes især, at anfører Camilla Holst er tilbage efter en langvarig skade. Og så er Mette Hjort Knudsen ved af være spillet ind på holdet, ligesom der var en fornem debut til bagspiller Kamilla Dahl Nielsen. Hun bankede fem mål ind på fem skud.

- Det var en flot debut, siger Jens Ole Mathiesen.

Han ser frem til de kommende kampe.

- Det giver os et godt rygstød. Men det kræver, at vi følger op på sejren, siger Jens Ole Mathiesen.

De scorede for SIF/Ansager: Mette Hjort Knudsen (8), Mathilde Strebel (7), Kamilla Dahl Nielsen (5), Klesig Svane (4), Camilla Holst Tradsborg (2), Rikke Dahl Nielsen (2) og Amalie Schultz (1).

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Uddannelser jagter mænd

Leder For abonnenter

JV mener om Radio24syv: Man kan både vinde og tabe udbud

Når det offentlige sender opgaver i udbud, ligger det i sagens natur, at man som byder både kan vinde og tabe. Og det er også naturligt, at når en udbudsperiode udløber, risikerer det firma, der hidtil har løst opgaven, at tabe kampen om et nyt udbud. Men de selvfølgeligheder anfægter ikke de mange tilhængere af Radio24syv, der er dybt skuffede og vrede over, at radiokanalen ikke kan fortsætte efter denne måneds udgang. Lukningen af Radio24syv bliver af kritikere set som politikeres bevidste forsøg på at stoppe en kanal, der har lavet magtkritiske nyheder og satire. Dette blev også af disse kritikere set som årsagen til, at det daværende borgerlige flertal besluttede, at det nye udbud af Radio24syvs sendetilladelse skulle føre til en radiostation med hovedsæde i provinsen. Radio24syvs ejere ønskede på de forudsætninger ikke at søge. Det vakte så stor kritik, at et politisk flertal reagerede med at beslutte et udbud af en internetbaseret DAB-kanal, som ville give Radio24syv en chance for at fortsætte. Men i et udbud hverken kan eller skal politikerne bestemme hvem, der skal løse opgaven. Det har det politisk uafhængige radio og tv-nævn under Kulturministeriet haft til opgave at afgøre. Nævnet valgte så tirsdag eftermiddag, at Radio24syv ikke får den opgave. Det var et chok for mange medarbejdere og lyttere af en station, der i løbet af otte år har revolutioneret taleradio i Danmark. Tak for det. Men det er forkert, at politikerne har lukket Radio24syv. Stationen har tabt til konkurrenten Radio Loud, som af Radio og tv-nævnet er vurderet til på en række opstillede kriterier at have indgivet det bedste bud. På FM-båndet er Radio4 med hovedsæde i Aarhus klar til fra 1. november at blive afløseren for Radio24syv. Radio4 er ejet af en række lokale og regionale medier, herunder Jysk Fynske Medier, hvis største dagblad er JydskeVestkysten. Også Radio4 må risikere at kunne tabe et eventuelt nyt udbud, når den nuværende sendetilladelse udløber om otte år. For den slags udbud kan man både vinde og tabe.

Annonce