Annonce
Varde

SIF Ansager-træner forventer sejr

SIF Ansager spiller sæsonens første hjemmekamp på tirsdag mod Skovbakken IK. Foto: SIF Ansager

- Vi skal gøre vores hjemmebane til et fort, siger træneren for SIF Ansagers håndboldkvinder, Jens Ole Mathiesen.

Annonce

Ansager: SIF Ansagers håndboldkvinder går efter en sejr i sæsonens første hjemmekamp. Sæsonen er i gang i 2. division, og håndboldkvinderne spiller tirsdag den første hjemmekamp mod Skovbakken. Holdets cheftræner forventer en sejr.

- Vi skal vise os frem og gøre vores hjemmebane til et fort, siger træneren for SIF Ansagers håndboldkvinder, Jens Ole Mathiesen.

Målet er altså klart inden sæsonens anden kamp, den første på hjemmebanen i Ansager, hvor kun en sejr tæller mod Skovbakken.

Sæsonens første opgør endte i et knebent nederlag på udebane til Silkeborg-Voel på 27-24, efter at have ført i de første 25 minutter. Jens Ole Mathiesen mener, at modstanderen undervurderede SIF Ansager:

- Silkeborg-Voel forventede slet ikke det pres, vi kom med fra kampens start.

At undervurdere SIF Ansager i år er dog en dum idé, hvis man spørger cheftræneren.

- Vi har haft en fantastisk opstart, og jeg synes, vi ser rigtig stærke ud. Vi har stadig en del spillere ude med skade, men jeg tror på en rigtig god sæson. Top 6 er ikke urealistisk, hvis du spørger mig, siger Jens Ole Mathiesen.

Han håber samtidig, at der vil være mange på lægterne, når de spiller efterårssæsonens første kamp i Skovlund-Ansager Hallen.

- Det er rigtig vigtigt for os, at folk kommer ud og støtter os. Vi håber på mange tilskuere, og så kan vi forhåbentlig give dem en sejr med hjem, siger Jens Ole Mathiesen.

Kampen foregår tirsdag 9. oktober kl. 19.20 i Skovlund/Ansager Hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Annonce