Annonce
forside

Sif/Ansager vinder tæt opgør mod SGI

Sif/Ansager trak efter en tæt kamp fra til sidst i hjemmekampen mod SGI Håndbold.

Annonce

Skovlund/Ansager: Kønt var det ikke, da Sif/Ansager i kvindernes 2. division i håndbold søndag mødte SGI Håndbold. En meget taktisk præget kamp, som Sif/Ansager til sidst trak det længste strå i og vandt med 22-19.

- Det var et rigtigt arvefjendeopgør og ikke en poleret kamp, siger cheftræner Jens Ole Mathiesen.

Sif/Ansager kom godt fra start og kom foran med 4-1. Men som i hele kampen kom SGI tilbage. Blandt andet havde SGI stort held ved at mandsopdække hjemmeholdets playmaker Marianne Balsgaard, der i øvrigt måtte udgå midt i anden halvleg med en skulderskadet.

- Det slog vores spil i stykker. Vi løber også alt for lidt, siger Jens Ole Mathiesen.

Efter 9-9 ved pausen forsatte Sif/Ansager med at bringe sig to-tre mål foran for derefter at blive hentet igen. Men så begår SGI ifølge Jens Ole Mathiesen den store fejl at mandsopdække hjemmeholdets højre side. Og det var lige guf for stregspillerne.

- Vi har nogle sindssygt gode stregspiller, Rikke Nielsen og Angelica Jørgensen, som udnytter pladsen. Så vi vinder lidt på deres fejl, siger Jens Ole Mathiesen, der glæder sig over, at samtlige ni markspillere kom på tavlen.

Og det vidner om holdets store bredde. Med sejren har Sif/Ansager fire point efter tre kampe.

Håndbold: Kvinder, 2. division: Sif/Ansager-SGI Håndbold-22-19 (9-9)

Målscorere for hjemmeholdet: Mathilde Strebel (4), Angelica Jørgensen (4), Sarah Buhl (3), Amalie Schultz (3), Kelsie Fairbrother (2), Rikke Nielsen (2), Camilla Tradsborg (2) Mette Røntved (1) og Marianne Balsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce