Annonce
Varde

SIF Ansagers cheftræner afviser krise

SIF Ansagers cheftræner, Jens Ole Mathiesen, mener ikke, at holdet er inde i en krise på trods af fire nederlag på stribe. Arkivfoto: Christer Holte
Det har været svært for SIF Ansagers håndbolddamer i 2. division, der har tabt de seneste fire kampe efter en flot sæsonstart. Holdets cheftræner afviser dog, at SIF Ansager skulle være inde i en krise.
Annonce

Ansager: - Folk kan kalde det, hvad de vil, men jeg synes ikke, at vi er krise, siger Jens Ole Mathiesen, der er cheftræner for SIF Ansagers håndbolddamer i 2. division.

Holdet har tabt de seneste fire kampe, hvilket placerer SIF Ansager i den dårlige ende af tabellen med samme antal point som holdene under nedrykningsstregen. Det begyndte ellers så godt for SIF Ansager, der vandt sæsonens to første kampe for første gang nogensinde. Siden da er det dog kun gået ned ad bakke. Cheftræneren har et bud på grunden til den resultatmæssige nedtur.

- Pigerne tror ikke nok på egne evner. Meget af det foregår inde i knolden, siger Jens Ole Mathiesen.

Annonce

Mental træner

Derfor har holdet haft besøg af en mental træner, som også havde spillerne med på en overlevelsestur i sæsonopstarten. Formålet er at opbygge en større selvtillid hos spillerne, så de igen kan gå på banen og vinde håndboldkampe.

- Han har holdt personlige samtaler med alle spillere, siger Jens Ole Mathiesen, der håber, at det virker på søndag, når Silkeborg-Voel KFUM kommer på besøg i Skovlund-Ansager Hallen.

- Pigerne skal ud og bevise, at de kan og vil vinde, så det håber jeg, at den mentale træner har hjulpet på.

Annonce

Et fort af en hjemmebane

Søndagens kamp imod Silkeborg-Voel KFUM er SIF Ansagers første hjemmekamp i en måned. Og det skal holdet drage fordel af, mener cheftræneren.

- Vores hjemmebane skal være et fort, hvor vi viser, hvor skabet skal stå, siger Jens Ole Mathiesen.

Han er helt bevidst om Silkeborg Voel KFUM’s kvaliteter. Holdets helt store profil er Jane Mejlvang, der tidligere har spillet for FC Midtjylland og Ringkøbing. Men også holdets playmaker og venstre fløj er enormt stærke.

- Vi skal have lukket ned for det trekløver, så ser det rigtig godt ud, siger Jens Ole Mathiesen.

Kampen bliver fløjtet i gang søndag kl. 13.30 i Skovlund-Ansager Hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Genåbning: Vejen Gymnasium må vente lidt endnu på at få eleverne tilbage

Annonce